Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Grüne Woche, Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων


Από 17 έως 26 Ιανουαρίου 2025 η Grüne Woche, η Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή

Τις πύλες της θα ανοίξει και πάλι στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου από τις 17 έως τις 26 Ιανουαρίου 2025 η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή, Grüne Woche, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η Grüne Woche, εστιάζοντας σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα, όπως η προστασία του κλίματος, η κυκλική οικονομία, η διατήρηση των πόρων και η βιώσιμη διαχείριση των γεωργικών εκτάσεων, αποτελεί την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για τα τρόφιμα, τη γεωργία και την κηπουρική.

Οι θεματικές που καλύπτει η έκθεση είναι μεταξύ άλλων: Γερμανικές περιφέρειες, World-Tour, Πράσινο στην καθημερινότητα, Ανθοκομική, Οικόσιτα ζώα, Streetfood, Κήπος, Σπίτι & αυλή, Event Farm.

Επιπλέον, η έκθεση φιλοξενεί το Παγκόσμιο Φόρουμ για τα Τρόφιμα και τη Γεωργία (GFFA) που διοργανώνεται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Τροφίμων και Γεωργίας της Γερμανίας και αποτελεί το κορυφαίο διεθνές συνέδριο για βασικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της παγκόσμιας γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Στα πλαίσια του GFFA λαμβάνει χώρα και η Διάσκεψη, περισσότερων από 70, διεθνών Υπουργών Γεωργίας.

Η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα, κατά τις δέκα ημέρες διεξαγωγής της, προσφέρει στους εκθέτες από τη διεθνή κοινότητα τη δυνατότητα δικτύωσης, ανταλλαγής ιδεών και παρουσίασης ενός ευρέος φάσματος προϊόντων στους επισκέπτες.

Στη διοργάνωση του 2024 συμμετείχαν 1.400 εκθέτες από 61 χώρες, καλύπτοντας εκθεσιακή επιφάνεια 118.000 τ.μ., ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν 300.000 διεθνείς επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη σύγχρονη γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων, τις γαστρονομικές τάσεις και θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ακόμα ανοικτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν έγκαιρα την αίτησή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης: https://www.gruenewoche.de/en/exhibit/stand-application

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Grüne Woche κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: berlinmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.gruenewoche.de/en.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ