Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμός με τη συμμετοχή της Γεσθημανής στο Survivor: «Αν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης» λέει αντιστράτηγος


Φωτιές φαίνεται πως έχει ανάψει με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, η Γεσθημανή Κουτούζογλου!

Η συμμετοχή της ΕΠΟΠ επιλοχία Γεσθημανής Κουτούζογλου στο Survivor έφερε σε αμηχανία πολλούς στρατιωτικούς, όταν την είδαν στην πρεμιέρα του ριάλιτι.

Η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, με καταγωγή από τη Δράμα, φέρεται να πήρε την κανονική άδειά της, προκειμένου να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης. Και το ερώτημα που προέκυψε είναι κατά πόσον μπορεί ένα άτομο που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις να συμμετάσχει σε ριάλιτι και μάλιστα εκτός των ελληνικών συνόρων, αλλά κι αν ακόμη έχει δοθεί άδεια, με ποια αιτιολογία δόθηκε.

Όπως μετέφερε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου, το πρώτο έχει να κάνει με την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από τον ελληνικό στρατό. Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είχε αιτηθεί να λάβει άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου έχοντας στο μυαλό της την παραμονή της στο Survivor.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν και ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης, ο οποίος τόνισε πως σε περίπτωση που δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης και αυτό θα είναι λόγος απόταξης.

«Για να πάρει κάποιος άδεια άνευ αποδοχών πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με κατάθεση δικαιολογιτικών, όχι για να συμμετάσχει σε ένα τηλεπαιχνίδι» ανέφερε ο Λάμπρος Τζούμης. «Εάν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης, είναι ένας λόγος απόταξης. Ωστόσο, να σημειώσω ότι αν οι λόγοι συμμετοχής της ήταν οικονομικοί, αυτό θα πρέπει να προβληματίσει του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ