Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Έφηβη δολοφόνησε τη μητέρα της και έστειλε SMS στον πατριό της για να τον παρασύρει σε ενέδρα – «Έρχεσαι, καλέ μου;» (βίντεο)


Μια έφηβη δολοφόνησε τη μητέρα της, με το κινητό της οποίας προσπάθησε να παρασύρει σε ενέδρα τον πατριό της, στον οποίο έστειλε SMS με το μήνυμα: «Έρχεσαι, καλέ μου;».

Το έγκλημα έγινε στις 19 Μαρτίου στο Μισισιπί των ΗΠΑ και κατηγορούμενη είναι η 14χρονη Κάρλι Γκρεγκ για τη δολοφονία της 40χρονης μητέρα της Άσλεϊ Σμάιλι και διώκεται για απόπειρα κατά του πατριού της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawandcrime.com.

Η κοπέλα, τη μέρα του φονικού είχε βγει βόλτα, μέχρι που ζήτησε από μια φίλη της να την επιστρέψει επειγόντως σπίτι, επειδή είχε μια «έκτακτη ανάγκη». Πλάνα από το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού της, έδειξαν τη νεαρή να κατευθύνεται στην κουζίνα κρατώντας ένα πιστόλι πίσω από την πλάτη της και να φωνάζει τη μητέρα της. Έτσι, τη βρήκε στο δωμάτιο που ήταν, την πυροβόλησε τρεις φορές -η θανατηφόρα βολή τη βρήκε στο κεφάλι- και μετά επέστρεψε στην κουζίνα, κρατώντας το κινητό της νεκρής μητέρας της.

Τότε, έστειλε μήνυμα στον πατριό προσποιούμενη τη δολοφονημένη μητέρα της και όταν εκείνος επέστρεψε σπίτι, η Κάρλι τον πυροβόλησε στον ώμο. Ο άνδρας πάλεψε μαζί της και κατάφερε να την αφοπλίσει, ενώ κάλεσε την αστυνομία, η οποία τη συνέλαβε.


Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη. Ωστόσο, ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, η οποία δεν διαγνώστηκε ποτέ επίσημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, η 14χρονη φέρεται να άκουγε φωνές στο κεφάλι της από μικρή ηλικία, με αρκετούς να το αποδίδουν στο νεαρό της ηλικίας της. Πριν λίγους μήνες όμως, ξεκίνησε τη χρήση μαριχουάνας και οι φωνές επιδεινώθηκαν, καθώς η κάνναβη επηρεάζει αρνητικά όσους έχουν σχιζοφρένεια, πόσο μάλλον όταν δεν ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

Πλέον, είναι στην κρίση του ιατροδικαστή αν θα αποδεχτεί τα στοιχεία του δικηγόρου υπεράσπισης, καθώς στις ΗΠΑ συνήθως είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτές οι ψυχικές ασθένειες μετά τη διάπραξη ενός εγκλήματος, ακόμα κι αν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ