Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Crafting Business Expo


Ένα Τριήμερο Δημιουργίας και Επιχειρηματικότητας έρχεται
στην Κομοτηνή από το ΣΕΓΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και των Επιμελητηρίων της περιοχής, σας προσκαλεί στο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και στην υπαίθρια έκθεση χειροποίητων δημιουργιών Crafting Business Expo. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κομοτηνής το τριήμερο 20-21-22 Σεπτεμβρίου 2024.
 
Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Το Forum θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος Παυλίδης (Δημοκρατίας 1) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. Στο Forum θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 καταξιωμένοι ομιλητές από διάφορους κλάδους, που θα μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες μέσα από παρουσιάσεις, συζητήσεις και διαδραστικά εργαστήρια.

Το πρόγραμμα των δύο ημερών περιλαμβάνει θέματα όπως:

· Η ενίσχυση και προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

· Εργαστήρια που στοχεύουν στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων, όπως η δημιουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

· Ομιλίες από ειδικούς στον χώρο του επιχειρείν που θα αναδείξουν επιτυχημένες πρακτικές και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες.

Ο στόχος του Forum είναι να προσφέρει ευκαιρίες για δικτύωση, ενδυνάμωση, εκπαίδευση και ανταλλαγή εμπειριών, ενισχύοντας τη θέση των γυναικών στην επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής.
 
Εργαστήρια Χειροτεχνίας

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 18:30 μ.μ., στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας. Καταξιωμένες καλλιτέχνιδες θα μοιραστούν τις τεχνικές και τα μυστικά τους, με στόχο να εμπνεύσουν νέους δημιουργούς και επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση στον τομέα της χειροτεχνίας.
 
Crafting Business Expo

Παράλληλα με το Forum, από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή θα λάβει χώρα η υπαίθρια έκθεση Crafting Business Expo. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν χειροποίητες δημιουργίες από ταλαντούχες και δημιουργικές γυναίκες επιχειρηματίες και γυναικείους συνεταιρισμούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μοναδικά προϊόντα χειροτεχνίας όπως κοσμήματα, κεραμικά, υφαντά, διακοσμητικά αντικείμενα και άλλα, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις δημιουργούς και να υποστηρίξει τις τοπικές γυναικείες επιχειρήσεις.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Crafting Business Expo στον χώρο του Πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

Τα εγκαίνια θα είναι μία γιορτινή εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό, κατά την οποία θα τιμηθούν επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες της περιοχής για την προσφορά τους στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο.
 
Συμμετοχή στο Forum και τα Εργαστήρια

Η συμμετοχή στο Forum, τα εργαστήρια χειροτεχνίας και η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Forum και στα διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής: https://forms.office.com/e/wTuxD0fTnz
Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Forum και την Έκθεση Crafting Business, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΓΕ στο info@sege.gr ή στο 2310-224440 και να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.sege.gr

Σας περιμένουμε όλους για ένα τριήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, εκπαίδευση και έμπνευση!

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των:

Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Θεσμικοί Φορείς υποστήριξης: Περιφέρεια Αν.Μακ. και Θράκης, Δήμος Κομοτηνής, Επιμελητήριο Δράμας, Επιμελητήριο Έβρου, Επαγγελματικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Με την ευγενική χορηγία των: COSMOTE, adStrategy, The Cube, OECON Group, Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., Άρωμα Έβρου, Sali Boutique Hotel, Kikones, Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής, SAINT GEORGE - Βoutique Rooms, Anatolia Hotel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ