Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Το «μυστικό» κουμπί στα αεροπλάνα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι επιβάτες


Αλήθεια, σας έχει τύχει καθώς ταξιδεύετε με αεροπλάνο και κάθεστε στη θέση του διαδρόμου να προσπαθείτε να ανεβάσετε το υποβραχιόνιο, αλλά να μη μπορείτε; Αν ναι και αν έχετε παιδευτεί για να τα καταφέρετε, μία αεροσυνοδός έχει την απάντηση.

Ή μάλλον αποκαλύπτει το…. μυστικό! Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ένα «μυστικό κουμπί στο αεροπλάνο» για ταξιδιώτες που θέλουν να αισθάνονται πιο άνετα στο κάθισμα του διαδρόμου. «Κάθεσαι στο κάθισμα του διαδρόμου και αναρωτιέσαι γιατί το υποβραχιόνιο σου δεν ανεβαίνει;», ρωτά η αεροσυνοδός, Τσάρλι Σίλβερ τους χρήστες του TikTok, καθώς προσπαθεί να σηκώσει το υποβραχιόνιο του διαδρόμου χωρίς αποτέλεσμα.

«Λοιπόν, ορίστε. Αυτό είναι ένα μικρό κόλπο για εσάς. Πατήστε αυτό το μικρό κρυφό κουμπί και φύγαμε! Το υποβραχιόνιο σας θα κινείται ελεύθερα πάνω-κάτω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Η αεροσυνοδός στο βίντεο που είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό στο TikTok, δείχνει στους ακολούθους της, δείχνει το επίμαχο κουμπί που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του υποβραχιόνιου κοντά στον μεντεσέ.
Μάλιστα, πολλοί από τους χρήστες δήλωσαν στα σχόλια κάτω από το βίντεο, πως δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξη του επίμαχου κουμπιού. Όπως εξήγησε η αεροσυνοδός, στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες είναι έτσι τα καθίσματα στον διάδρομο, ενώ στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για ένα κρυφό κουμπί, με το οποίο οι εταιρείες θέλουν να παιδέψουν τους επιβάτες. Απλώς, δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του ή τη χρησιμότητά του πολλοί άνθρωποι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ