Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Εύκολα ο ΠΑΟΚ με τεσσάρα στον Βόλο και με είδηση: Έσπασε το ρόδι ο Τσάλοφ!


Το απίθανο γκολ του Τσάλοφ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στην ευρεία νίκη του Δικεφάλου με 1-4 στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε με μεγάλο σκορ τη νίκη στην έδρα του Βόλου (4-1), κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ρυθμό, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 τον Βόλο εκτός έδρας και διατηρήθηκε στον κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super league μετά από 5 αγωνιστικές.

Η εκκίνηση του αγώνα ήταν εκρηκτική για τον Βόλο, με τους γηπεδούχους να «αγγίζουν» το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Ο Κόντε πήρε την κεφαλιά από κοντά και ο Κοτάρσκι απέκρουσε από κοντά. Στη συνέχεια της φάσης, ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Καμαρά έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ από την λευκή βούλα. Ο Άλτμαν όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κροάτη τερματοφύλακα από τα 11 βήματα.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στην κορυφαία του στιγμή (10’), ο Τσισουντάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόβατς σε τετ-α-τετ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κράτησε την μπάλα γύρω από την περιοχή του Βόλου και τελικά έφτασε στο 0-1 στο 24’. Ο Τάισον έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Μπάμπα, αυτός πάσαρε στον Ντεσπόντοφ ο οποίος ανατράπηκε από τον Φεράρι, με τον διαιτητή να δείχνει τη λευκή βούλα. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Τα πράγματα κύλησαν ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, με τον Βόλο να μένει με δέκα παίκτες στο 35’. Ο Σάστρε βγήκε στην αντεπίθεση με τον αριστερό μπακ του Βόλου  να τον σταματάει αντικανονικά και να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να πηγαίνει από νωρίς στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Μουργκ στο 49’ -μετά από εκτέλεση φάουλ και παρέμβαση του τερματοφύλακα- για να έρθει στο 54’ το 0-2. Από σουτ του Καμαρά, η μπάλα βρήκε στον Αυστριακό μεσοεπιθετικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 65’ ο Κοτάρσκι έβγαλε σε κόρνερ το μακριό σουτ του Μεντιέτα, αλλά στην εκτέλεση του Κόρνερ, δεν μπόρες ένα βγάλει την κεφαλιά του αντιπάλου του κι έτσι είχαμε τη μείωση του σκορ (1-2). Ο ΠΑΟΚ, όμως, έκοψε πολύ γρήγορα τη χαρά του Βόλου. Στο 60’ ο Γκλάβτσιτς έκανε λάθος, έδωσε πάσα στον Τισουντάλι, ο Μαροκινός πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να εκτελεί ιδανικά τον Κόβατς για το 1-3.

Το ματς κύλησε σε ρυθμούς ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να το ελέγχουν απόλυτα και να κάνουν επιθέσεις όποτε ήθελαν, με τον Κωνσταντέλια να έχει κέφια. Στο 85’ ο Καμαρά πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και πήρε μία σπουδαία κεφαλιά από την σέντρα του Ντεσπόντοφ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς, με τον επόπτη βέβαια να υψώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 89’, με τον Τσάλος να παίρνει… δώρο και να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Κόβατς έκανε το βολέ και πέτυχε τον Ρώσο άθελα του, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βόλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72′ Κόμπα), Ασεχνούν (40′ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61′ Βιγιαφάνιες), Κόντε (61′ Κόσζτα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67′ Ότο), Σβαμπ (67′ Μπακαγιόκο), Καμαρά, Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (67′ Τσάλοφ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ