Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Δραματική κατάληξη σε υπαίθρια ταυροδρομία στην Ισπανία - Ο ταύρος έσπασε οδόφραγμα, ένας νεκρός και τρεις τραυματίες


Δραματική κατάληξη είχε υπαίθρια ταυροδρομία στην πόλη Παντόγια στην Ισπανία όταν ταύρος έσπασε πρόχειρο οδόφραγμα και χτύπησε με τα κέρατά του θεατές με αποτέλεσμα ένας να χάσει τη ζωή του και τρεις να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεκρός είναι ένας 80χρονος άνδρας ενώ στους τραυματίες είναι ένα κορίτσι μόλις τριών ετών που βρέθηκε στην ταυροδρομία με τον παππού και τη γιαγιά του.

Το αιματηρό περιστατικό κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, με τον ταύρο να φαίνεται να γκρεμίζει μια σιδερένια πόρτα που είχε τοποθετηθεί ως οδόφραγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το 3χρονο κορίτσι δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Στο ίδιο νοσοκομείο παραμένουν ο παππούς και η γιαγιά του που χτυπήθηκαν από τα κέρατα του ταύρου αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η ταυροδρομία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την Σάντα Μπάρμπαρα που εορτάζεται από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην Παντόγια.

Το τραγικό περιστατικό ήταν το τρίτο που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Τολέδο τους τελευταίους δύο μήνες με ακτιβιστές να επαναφέρουν το αίτημά τους για απαγόρευση του εθίμου αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ