«Που θα φάμε καλά;», είναι μια φράση που λέμε συχνά με την παρέα μας όταν βγαίνουμε έξω. Το καλό φαγητό είναι μια βασική προϋπόθεση για μια ποιοτική έξοδο και ο Τάσος Δούσης έρχεται να δώσει τη λύση μέσα από ένα βίντεο.
Ο ταξιδιωτικός δημοσιογράφος στο βίντεο αποκαλύπτει πως θα καταλάβει κάποιος αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό χωρίς να δοκιμάσει το φαγητό του.
«Υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουμε αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή κακό χωρίς καν να δοκιμάσουμε το φαγητό του», θέτει το ερώτημα και στη συνέχεια μοιράζεται 4 συμβουλές.
- Ο κατάλογος. Αν το μενού είναι μαζεμένο, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει προσέξει τα πράγματα και δύσκολα κάποιος θα φάει κακό φαγητό. Αν ένα εστιατόριο έχει τεράστιο κατάλογο (από πίτσα ως αστακό όπως φέρνει ως παράδειγμα ο Τάσος Δούσης) δεν υπάρχει καμία περίπτωση το φαγητό να είναι καλό.
- Η τουαλέτα. Όπως λέει ο δημοσιογράφος «βιτρίνα του εστιατορίου δεν είναι η σάλα αλλά η τουαλέτα. Με το που θα επισκεφτεί ένα εστιατόριο θα πάει κατευθείαν στην τουαλέτα για να καταλάβει αν ο ιδιοκτήτης είναι νοικοκύρης ή όχι.
- Το ψωμάκι. Όταν έρθει στο τραπέζι και είναι αφράτο, φρέσκο και ζεστό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του εστιατορίου έχουν προσέξει καλά τη δουλειά τους. Είναι εξαιρετικά απίθανό να μην έχουν προσέξει κατ΄ επέκταση και το φαγητό.
- Το προσωπικό. Αν μπείτε σε ένα κατάστημα εστίασης και δεν σας δώσει κανένας σημασία και ταυτόχρονα αρχίσει και φωνάζει ο ένας στον άλλο ή τσακώνονται, τότε σημαίνει ότι το μαγαζί δεν λειτουργεί σωστά. Επίσης, θα πρέπει το προσωπικό να είναι καθαρό και περιποιημένο διότι αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιμέλεια στην καθαριότητα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ