Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, δεν ενδιαφέρεται για το χάσμα ηλικίας τους που φτάνει τα 44 χρόνια: Έβαλα παρωπίδες


Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, δεν ανησυχεί για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον αγαπημένο της που φτάνει τα 44 χρόνια. Το ζευγάρι απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2016 έναν γιο, τον Ντεβερό.

«Δεν το σκέφτομαι», δήλωσε η 37χρονη σε συνέντευξή της στους «Sunday Times» που δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. «Ο καθένας θα έχει τη γνώμη του», πρόσθεσε η πρώην επαγγελματίας μπαλαρίνα. «Αν σκέφτεσαι τη γνώμη των άλλων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στη ζωή σου, θα έχεις πρόβλημα και θα το αναλύεις συνέχεια στο μυαλό σου».

«Φόρεσα τις παρωπίδες. Είμαι ευτυχισμένη; Ναι. Είναι οι άνθρωποι στη ζωή μου ευτυχισμένοι; Ναι. Πληγώνω κανέναν; Όχι. Εντάξει, ας κοιτάξουν τη δουλειά τους τότε», δήλωσε η Μέλανι Χάμρικ.


Ο 81χρονος Μίκ Τζάγκερ γνώρισε τη 37χρονη Μέλανι Χάμρικ τον Φεβρουάριο του 2014 σε μια συναυλία των «Rolling Stones» στο Τόκιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post. Η Μέλανι Χάμρικ ήταν τότε 26 ετών και είχε πάρει εισιτήρια για τη συναυλία ως χορεύτρια του αμερικανικού θεάτρου μπαλέτου.

Η Χάμρικ θυμήθηκε ότι ο Τζάγκερ τη χαιρέτησε με μια γροθιά όταν συναντήθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίας. Τον επόμενο μήνα, η επί 13 χρόνια σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, η σχεδιάστρια μόδας Λόρεν Σκοτ, αυτοκτόνησε. Ο διάσημος μουσικός τότε άρχισε να βγαίνει με τη Χάμρικ το καλοκαίρι του 2014.

Η Χάμρικ δήλωσε στους «Sunday Times» ότι δεν είχε εντυπωσιαστεί από τον Mικ Τζάγκερ όταν ξεκίνησε η σχέση τους. «Οι χορεύτριες μπαλέτου συναντούν μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ και συμπεριφέρονται, όπως, «Ποιος είσαι εσύ;». Επειδή, για εμάς, είναι Θεοί οι χορευτές μπαλέτου. Αυτούς μελετάμε και θαυμάζουμε», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό της να παντρεύεται τον Μικ Τζάγκερ, η Χάμρικ σχολίασε: «Δεν ξέρω. Είμαι ένα είδος ανθρώπου που ζει μέσα στη στιγμή, οπότε κανείς δεν ξέρει».

Σημειώνεται ότι ο Mικ Τζάγκερ έχει συνολικά οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες, με το μεγαλύτερο παιδί του, την Κάρις, να είναι 53 ετών και να έχει γεννηθεί από μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ