Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη νίκη του Άρη, 2-1 τον Ολυμπιακό


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως ανασταλτικά, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μάνου Γκαρθία (3') και Λορέν Μορόν (41') σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που είχε σε εξαιρετική βραδιά τον νεαρό Κλέιτον Ντιαντί.

Λίγα πράγματα και πάλι επιθετικά από τους «ερυθρόλευκους» που απλά μείωσαν με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά θα πρέπει να διορθώσουν πολλά ενόψει της πρεμιέρας του League Phase του UEFA Europa League απέναντι στη Λιόν.

Οι Πειραιώτες έμειναν για δεύτερο σερί ματς μακριά από τη νίκη, μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό και στο -3 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης, από την άλλη, πήρε ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα, αφήνοντας πίσω του την ήττα στο Ηράκλειο.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε μετά το 2-0 ο Χρήστος Μουρίκης, προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού. Στο τέλος του πρώτου μέρους αποβλήθηκε και ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Διαιτητής: Λούκα Παϊρέτο (Ιταλία)

Κίτρινες: Μάγιο, Βέλεθ, Σιφουέντες - Ντόη, Κάρμο, Ολιβέιρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Σιφουέντες (90'+3' Εμβοντό), Μάνου Γκαρθία (76' Νταρίντα), Ντιαντί (76' Σαβέριο), Σίστο, Μορόν (86' Σαμόρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Μαρτίνς (77' Κοστίνια), Ροντινέι, Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρθία (46' Ολιβέιρα), Έσε, Τσικίνιο (69' Γιάρεμτσουκ), Κάρμο, Ορτέγκα, Βέλντε (46' Γουίλιαν), Ντόη (77' Μπιανκόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ