Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» οι Άρης και Βόλος με εκτός έδρας νίκες


Με γκολ του Νταρίντα στο 3ο λεπτό ο Άρης νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Εθνικό και πήρε την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου βρίσκεται και ο Βόλος μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, επίσης εκτός έδρας.

Στο «Ελ Πάσο» οι «κίτρινοι» παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στην 11άδα και αυτό επηρέασε την απόδοσή τους αφού δεν υπήρχε συνοχή. Η απόδοσή τους, επομένως, δεν ήταν καλή, σε αντίθεση με αυτή του Εθνικού, ο οποίος το πάλεψε όσο μπορούσε και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, θα μπορούσε να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση.

Καμία από τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, όμως, δεν έγινε γκολ, αν και ο Κουέστα με τα λάθη του… προσπαθούσε να τους βοηθήσει. Τη διαφορά, επομένως, έκανε ο Νταρίντα, ο οποίος στο 31ο λεπτό πήρε το… ριμπάουντ μετά την κακή αντίδραση του Κούμπουλα σε σουτ του Ντιαντί και έγραψε το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καθάρισε από ημίχρονο ο Βόλος

Την ίδια ώρα, στην Κρύα Βρύση, ο Βόλος αντιμετώπισε τον τοπικό Απόλλωνα και τον νίκησε με 3-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 9′ με το πλασέ του Κόσζτα που βγήκε τετ α τετ και ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 στο 40′, ξανά σε τετ α τετ στην αντεπίθεση.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 42′, όταν ο Βιγιαφάνιες έκανε τη σέντρα και ο Δόσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ