Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ανατροπή με το Survivor: Έρχεται το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ – Όλα όσα αλλάζουν στο παιχνίδι


Ανατροπή στον προγραμματισμού του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (23/8), ο νέος κύκλος του «Survivor» έρχεται το φθινόπωρο και όχι τον Ιανουάριο του 2025 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Μάλιστα, το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας, ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου κύκλου, με σύνθημα πως το ριάλιτι επιβίωσης «επιστρέφει στις ρίζες του».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος κύκλος του «Survivor» αναμένεται να έχει περίπου τρίμηνη διάρκεια προβολής, να μην συμμετέχουν διάσημοι – τουλάχιστον όχι από προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και να θυμίζει – ως προς τη δομή του – το παιχνίδι που είχαμε παρακολουθήσει για πρώτη φορά, πριν από 21 χρόνια, στο MEGA. Οι συμμετέχοντες, επίσης, εξετάζεται να αποχωρούν μετά την ψηφοφορία της ομάδας τους και όχι ύστερα από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Survivor» που θα γυριστεί στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχυρών βροχών και καταιγίδων, αναμένεται να γίνει στον ΣΚΑΪ κατά τις αρχές Οκτωβρίου. Έτσι, λοιπόν, το «Exatlon» που προγραμματιζόταν να βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το φθινόπωρο, μετατίθεται τουλάχιστον για τον Ιανουάριο 2025. Μάλιστα, συμμετέχοντες που είχαν δεχθεί πρόταση για το «Exatlon», πλέον έχουν δεχτεί πρόταση από την Acun Medya για τον νέο κύκλο του «Survivor».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ