Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Πόσος, λέτε, είναι ο ετήσιος μισθός που λαμβάνει Κέιτ Μίντλετον;


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο στις αρχές των ‘00 και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Μετά από μερικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους - λόγω της ταυτότητας του Ουίλιαμ - αποφάσισαν τελικά να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους. Κι έτσι έγινε.

Στις 29 Απριλίου του 2011 πραγματοποιήθηκε ο λαμπερός και παραμυθένιος γάμος τους στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, στην εκκλησία όπου είχε τελεστεί η κηδεία της μητέρας του, Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ που γεννήθηκε το 2013, την πριγκίπισσα Σαρλότ που γεννήθηκε το 2015 και τον πρίγκιπα Λουί που γεννήθηκε το 2018.



Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Κάρολος ανέλαβε τον θρόνο κι ως εκ τούτου ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έλαβαν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Πώς, όμως, διαμορφώθηκαν οι μισθοί τους;

Πριν από μερικούς μήνες, δόθηκε στη δημοσιότητα το ετήσιο ποσό που λαμβάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το οποίο ανέρχεται στα 30.000.000 δολάρια τον χρόνο. Ναι, υπάρχουν τέτοιοι μισθοί. Εκτός, όμως, από εκείνον και η Κέιτ Μίντλετον έχει το δικό της μισθό.



Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πληρώνεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ωστόσο το χρηματικό ποσό που λαμβάνει δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Βέβαια, κανονικό μισθό δεν τον λες. Η Κέιτ Μίντλετον, λοιπόν, εισπράττει κάθε μήνα το ποσό των 166.666,67 λιρών (219.700 δολάρια), δηλαδή κάθε χρόνο γίνεται πλουσιότερη κατά 2.000.000 λίρες (2.636.300 δολάρια). Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Τι λες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ