Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Η γυναίκα που κοιμήθηκε με 300 άντρες σε ένα χρόνο καλείται να πληρώσει τεράστιο ποσό σε φόρους: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»


Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της η Annie Knight, γνωστό μοντέλο του OnlyFans, το ποσό που έπρεπε να πληρώσει σε φόρους.

Η Annie Knight, η 26χρονη δημιουργός περιεχομένου του OnlyFans, η οποία απέκτησε φήμη για την παραδοχή της ότι κοιμήθηκε με πάνω από 300 άτομα μέσα σε ένα χρόνο, βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εντυπωσιακό φορολογικό λογαριασμό ύψους 400.000 δολαρίων. Η Knight, η οποία έβγαλε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας από τον λογαριασμό της στο OnlyFans τον περασμένο χρόνο, εξέφρασε την απογοήτευσή της επειδή «τιμωρήθηκε» για τα υψηλά κέρδη της.

Σε συνέντευξή της στο NeedToKnow, η Knight αποκάλυψε ότι πλήρωσε σχεδόν 400.000 δολάρια σε φόρους, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 600.000 δολάρια Αυστραλίας. Το φορολογικό σύστημα της Αυστραλίας, το οποίο παίρνει περίπου 45% από όσους βρίσκονται στο υψηλότερο εισοδηματικό κλιμάκιο, επηρέασε σημαντικά τα κέρδη της.

«Νομίζω ότι το υψηλότερο φορολογικό κλιμάκιο θα έπρεπε να είναι 30 τοις εκατό», υποστήριξε η Knight. «Είναι απολύτως γελοίο το γεγονός ότι εκείνοι που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα πληρώνουν σχεδόν τα μισά από τα κέρδη τους σε φόρους».

Η Knight, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο σεξουαλικά ενεργή γυναίκα της Αυστραλίας», μοιράστηκε τον τεράστιο φορολογικό της λογαριασμό στο TikTok, εμφανίζοντας μια απόδειξη για 398.329 δολάρια. Η γυναίκα παραπονέθηκε ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για την αγορά ενός σπιτιού, υπογραμμίζοντας την απογοήτευσή της για το ισχύον φορολογικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ