Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Άγριος καβγάς μεταξύ τουριστών στο Έβερεστ: Έπαιξαν ξύλο για μια...selfie (βίντεο)


Το σημείο είναι αρκετά δημοφιλές για τους τουρίστες που έχουν ως στόχο να δουν από κοντά την υψηλότερη κορυφή του κόσμου.

Ο καυγάς φέρεται να έλαβε χώρα στις 25 Ιουνίου, όταν δύο ομάδες τουριστών συγκεντρώθηκαν στην πλατφόρμα θέασης 8848 στην Αυτόνομη Περιοχή Θιβέτ της Κίνας, σύμφωνα με τον Independent.

Το περιστατικό ξεκίνησε αρκετά αθώα, με έναν ξεναγό να προτείνει στα μέρη να ποζάρουν μαζί για μια φωτογραφία δίπλα στο Μνημείο της ανύψωσης του Έβερεστ. Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα, καθώς τα ζευγάρια άρχισαν να διαφωνούν για τις βέλτιστες θέσεις θέασης για τις τέλειες selfies τους. Η διαφωνία σύντομα κλιμακώθηκε σε σωματική διαμάχη.


Πλάνα από το περιστατικό αποκαλύπτουν ότι οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν σε έναν καβγά. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύει τον παραλογισμό της κατάστασης, μετατρέποντας αυτό που θα έπρεπε να είναι μια αξέχαστη στιγμή σε θέαμα δημόσιας διχόνοιας.

Η πλατφόρμα θέασης 8848, που πήρε το όνομά της από το ύψος του Έβερεστ σε μέτρα, είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες που έχουν ως στόχο να δουν από κοντά την υψηλότερη κορυφή του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ