Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Γυναίκα προσπάθησε τον «σκανδιναβικό ύπνο»: «Μπορεί να σώσει το γάμο σας» (βίντεο)


Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι κάθε άτομο στο κρεβάτι παίρνει το δικό του πάπλωμα, γεγονός που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Ο ύπνος είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος της ημέρας. Μετά από μια κουραστική μέρα, πολλοί από εμάς ανυπομονούμε για μια ξεκούραστη νύχτα. Ωστόσο, το να μοιράζεστε το κρεβάτι με έναν σύντροφο που ροχαλίζει ή καταλαμβάνει το πάπλωμα μπορεί να μετατρέψει αυτή την αναμενόμενη ανάπαυλα σε νυχτερινή μάχη. Ευτυχώς, μια influencer του TikTok ισχυρίζεται ότι μια σκανδιναβική μέθοδος ύπνου μπορεί να είναι η λύση σε αυτά τα κοινά προβλήματα, σώζοντας ενδεχομένως γάμους στην πορεία.

Το βόρειο τμήμα της Ευρώπης, που φημίζεται για το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας, τα έτοιμα για συναρμολόγηση έπιπλα και μερικές από τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου, μας προσφέρει τώρα μια νέα προσέγγιση για να κοιμηθούμε καλύτερα. Με τη Φινλανδία να έχει επανειλημμένα ανακηρυχθεί η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Σκανδιναβία έχει κατακτήσει μια τεχνική ύπνου που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην ώρα του ύπνου.

Το κλειδί αυτής της μεθόδου έγκειται στη χρήση κουβερτών. Αντί να χρησιμοποιούν μία μεγάλη κουβέρτα, τα ζευγάρια χρησιμοποιούν δύο διπλές κουβέρτες. Αυτή η πρακτική, που έχει διαδοθεί στη Δανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, εξασφαλίζει ότι κάθε άτομο έχει το δικό του πάπλωμα.

Η influencer Erica Stolman Dowdy μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που επιδεικνύει αυτή τη σκανδιναβική μέθοδο ύπνου. Το βίντεό της έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,3 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι κάθε άτομο στο κρεβάτι παίρνει το δικό του πάπλωμα, γεγονός που έχει πολλά πλεονεκτήματα. Δεν υπάρχουν πλέον παράπονα για το ένα άτομο που ζεσταίνεται πολύ ή το άλλο που κρυώνει πολύ. Δεν θα ξυπνάτε κρυωμένοι μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας στο κρεβάτι έχει κλέψει τα σκεπάσματα. Αντίθετα, κάθε άτομο μπορεί να απολαύσει έναν εξαιρετικά άνετο και αδιάκοπο ύπνο.

Η σκανδιναβική μέθοδος ύπνου δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά αντιμετωπίζει και τα κοινά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις μεταξύ ζευγαριών που μοιράζονται ένα κρεβάτι. Υιοθετώντας αυτή την τεχνική, τα ζευγάρια μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους και ενδεχομένως να βελτιώσουν τη σχέση τους. Για όσους παλεύουν με διαταραχές του ύπνου που προκαλούνται από τον σύντροφό τους, αξίζει να δοκιμάσουν αυτή τη μέθοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ