Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Από άφραγκος φοιτητής έγινε εκατομμυριούχος επιχειρηματίας στα 30' του: «Άλλαξα νοοτροπία και έγινα πλούσιος»


Ένας γκουρού των οικονομικών εξομολογήθηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος με τα χρήματα του όταν ήταν νεότερος

Ένας ειδικός σε θέματα οικονομικών αποκάλυψε το μικρό hack, το οποίο, όπως πιστεύει, τον έκανε από άφραγκο φοιτητή εκατομμυριούχο επιχειρηματία.

Ο 32 χρονος Brennan Schlagbaum, από το Τέξας, πιστεύει σήμερα ότι μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε να γίνει πλούσιος, ακόμη και με χαμηλό εισόδημα, και ότι όλα οφείλονται σε μια "νοοτροπία".

Αν και ως έφηβος είχε συγκεντρώσει με κόπο μερικές χιλιάδες δολάρια, το φοιτητικό του δάνειο τον άφησε με ένα δυσθεώρητο χρέος.

Αλλά όλα άλλαξαν όταν στα 23 χρόνια του αποφάσισε να αλλάξει τη νοοτροπία του για τα χρήματα, και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε εκατομμυριούχος,

Με ένα βίντεο στο Youtube, ο Brennan εξήγησε ότι η νοοτροπία του άλλαξε αφού βρήκε μια θέση ως οικονομικός αναλυτής για διάφορες εταιρείες. Τότε του ήταν ξεκάθαρο πού έκανε λάθος.

Σύμφωνα με τον Brennan, οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση των χρημάτων τους, αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε να τα επενδύσουν .

«Όταν μεγάλωνα, εξοικονομούσα χρήματα για να χτίσω πλούτο, αλλά δεν ήξερα πραγματικά τι ήταν ο πλούτος», εξήγησε. Παρά την μεγάλη περιουσία του, ο Brennan είπε ότι αφήνει το πολύ 5.000 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, και επενδύει τα υπόλοιπα.

«Αν παίζετε χρήματα στο χρηματιστήριο με τον ίδιο τρόπο που το κάνω εγώ, θα δείτε και ανάλογες απολαβές», πρόσθεσε ο γκουρού του χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ