Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Dragon Walk: Η πιο δύσκολη άσκηση που θα κάνει όλο σου το σώμα να πάρει φωτιά


Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις που έχουν να κάνουν με το σώμα σου, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το Dragon Walk που θα κάνει τον οργανισμό σου να πάρει κυριολεκτικά φωτιά.

Η άσκηση υπόσχεται άμεσα και δραστικά αποτελέσματα κυρίως στους κοιλιακούς σου αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός την πρώτη φορά που θα τη δοκιμάσεις. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πάντως, πως δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Θεωρείται δικαιωματικά μία από τις πιο δύσκολες ασκήσεις κι έχει πάρει το όνομά της από τον τρόπο που κινείται ο Δράκος του Κομόντο. Αν θες να τη δοκιμάσεις τώρα κιόλας, οι ειδικοί προτείνουν να το κάνεις για ένα λεπτό αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείς σοβαρά.

Η άσκηση ξεκινάει με εσένα να βρίσκεσαι σε θέση σανίδας ή push-up. Στη συνέχεια απλώνεις το αριστερό σου πόδι προς τα εμπρός, ενώ ταυτόχρονα λυγίζεις τη δεξιά σου πλευρά. Κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία και με διαφορετικό πόδι. Με αυτό τον τρόπο πρέπει να περπατάς στα τέσσερα, ενώ ουσιαστικά λυγίζεις ολόκληρο το σώμα σου.

Το Dragon Walk γυμνάσει όλο το σώμα αλλά κυρίως τον οργανισμό σου. Γυμνάζει όλο τον πυρήνα του σώματος, και είναι από τις πιο σύνθετες ασκήσεις που βελτιώνουν την ισορροπία και τη σταθερότητά σου αλλά προσοχή καθώς δεν θέλει υπερβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ