Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γυναίκα στις ΗΠΑ έκλεψε περιπολικό και το τρακάρει σε δέντρο (βίντεο)


Σε ένα αστείο βίντεο φαίνεται ένα δέντρο να κάνει αυτό που η τοπική αστυνομία στις ΗΠΑ δεν κατάφερε: να σταματήσει μια γυναίκα που επιχείρησε να κλέψει περιπολικό.

Ένα βίντεο ενός αξιοπερίεργου περιστατικού, που αναρτήθηκε στο Twitter από τον @EssBeeSaid, έχει γίνει viral, με σχεδόν 1,5 εκατομμύριο προβολές, 45.000 likes και 4.000 retweets.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Σεντ Λούις ξέφυγε από την αστυνομία, έκλεψε ένα περιπολικό και το τράκαρε σε ένα δέντρο το απόγευμα της Κυριακής.
Οι αστυνομικοί της Βόρειας Κομητείας φαίνεται να πήγαν στη συγκεκριμένη γειτονιά, αφού ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για γυναίκα που αντιμετώπιζε πιθανά προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε ανθρώπους σε όλη τη γειτονιά.

Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να συνομιλούν με τη γυναίκα σε έναν ήσυχο δρόμο στο βόρειο St. Louis County. Στη συνέχεια, αρχίζει να τρέχει προς το δρόμο.

«Τι στο διάολο» λέει κάποιος.

Η γυναίκα κάνει κύκλους γύρω από το περιπολικό και μπαίνει μέσα. Οι σαστισμένοι αστυνομικοί προσπαθούν να την τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο, αλλά εκείνη βάζει μπρος.

«Σκατά!» φωνάζει κάποιος στο βάθος. «Σκατά! Σας πήρε όλους... Σκατά! Σκατά! Γαμώτο! Oh shiiii! Oh damn!»

Η γυναίκα δεν κατάφερε να πάει μακριά, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Τελικά οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν τη κοπέλα από το περιπολικό σώα και αβλαβής. Ωστόσο, το περιπολικό δεν είχε την ίδια τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ