Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Τι κάνεις ρε Λουτσέσκου...; - Τρικυμμία εν κρανίω και απόπειρα κοροϊδίας από τον Ρουμάνο!


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει μεγάλο εγκεφαλικό πρόβλημα! Παίζει στο 10 με τον Αουγκούστο και σήμερα ξεπέρασε κάθε μαλακ... sorry, κάθε φαντασία, βάζοντας φορ τον Μπίσεσβαρ! Δυο παικτες, δηλαδή, που δεν σκοράρουν ούτε στο PlayStation! Και μετά ξύνει την κεφάλα του για να βρει το λόγο που η ομάδα του δεν βρίσκει δίχτυα!

Στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έκανε και μια απόπειρα να ξεγελάσει τον κόσμο, βάζοντας στο 86' τον Κωνσταντέλια και τον Γκορτεζιάνι! Μόλις είδε ότι η φάπα είναι σίγουρη έριξε στάχτη στα μάτια των φίλων του ΠΑΟΚ: ''Να, ρε, έβαλα και τους μικρούς''! Στο 86', λεμε!

Από την άλλη, ο πολυαγημένος στους οπαδούς του Δικεφάλου, Βιεϊρίνια, δεν σκέφτεται την υστεροφημία του και συνεχίζει να σέρνει τα πόδια του στο χορτάρι! Για τη... γριά, τον Μπίσεσβαρ, δεν έχει σημασία η δική του υστεροφημία, αφού το συνταξιοδοτικό του μέλλον δεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ενώ του Βιεϊρίνια είναι σε κάποιο πόστο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ...

Όσο για τον Γιοβάνοβιτς, καταπίνει πέντε Λουτσέσκου στην καθισιά, για πλάκα! Κάτι που έδειξε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους παίκτες του Παναθηναϊκου να βγαίνουν στο δεύτερο μέρος αφηνιασμένοι και να κάνει μπαμ ότι θα ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0. Ο μόνος που, πάλι, δεν κατάλαβε ήταν ο Λουτσέσκου! Και το 1-2 ήρθε και... μας σήκωσε!

Και το μπινελίκι, ήρθε φυσιολογικά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ