Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Gift-me.gr: "Γιορτάζουμε & Σας Περιμένουμε"


Το Gift-me.gr γιορτάζει & σας προσκαλεί.

Σας προσκαλούμε στη γιορτή που κάνουμε για τα 4 χρόνια λειτουργίας. Μία γιορτή με μουσική, μπουφέ & πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι η καλή σας διάθεση τη Δευτλερα 3 Οκτωβρίου και ώρα 19:οο Αγίας Τριάδος 17. Θα χαρούμε να σας γνωρίστουμε από κοντά όπως και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, τα οποία μπορείτε να πάρετε σε προσιτές και οικονομικές τιμές.

Ενδεικτικά κάποια από τα δώρα που θα κληρωθούν είναι: επαγγελματικές τσάντες, χειροποίητηα πορτοφόλια, φουλάρια, πορτοφόλια, πασμίες, ομπρέλες κ.α

Για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ισχύει έκπτωση 15% σε όλα μας τα προϊόντα!

Το Gift-me.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που χαρακτηρίζεται για τις τολμηρές, συναρπαστικές και έντονες επιλογές σε τσάντες – πορτοφόλια - φουλάρια καθώς και πάσης φύσεως αξεσουάρ γύρω από αυτά. Τα προϊόντα μας αφορούν τον επαναπροσδιορισμό των τάσεων, τον άριστο ακόμα και χειροποίητο σχεδιασμό, όπως και την εξαιρετική ποιότητα που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε λάτρη της μόδας. Η αρχική ιδέα του είναι να μοιραστεί μαζί με όλους, τα τελευταία νέα, τις τάσεις της μόδας και να προσφέρει τη γρήγορη μόδα παγκοσμίως. Η έμπνευση και η ιδέα για τη δημιουργία του Gift-me.gr είναι, όπως χαρακτηρίζεται και στο λογότυπο, Πάρε – Δώσε – Ζήσε. Όλοι θέλουμε ένα δώρο, είτε για τον εαυτό μας – είτε για κάποιον που αγαπάμε – είτε για να ζήσουμε υπέροχα ταξίδια. Έτσι παρέχουμε, είτε μεμονωμένα προϊόντα, είτε κάποιες προτάσεις για συνδυασμό δώρων για μία καλύτερη και πιο ποιοτική καθημερινότητα – ταξίδι για όλους. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση κάθε πελάτη ξεχωριστά, με τη συνεχή αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων, στις καλύτερες τιμές.

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη: από τις 19:00
Υπεύθυνος: Δραγούμη Αικατερίνη
Διεύθυνση: Αγίας Τριάδος 17 – 54640 – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 524 323



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ