Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Σε αυτά τα γυναίκεια εσώρουχα δεν μπορούν να αντισταθούν οι άνδρες (δεν είναι τα μαύρα!)


Δεν θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζ. Θέλω τα ίδια που φόραγες χθες. Δε θέλω τα κόκκινα, ούτε τα ροζ. Το ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου», έλεγε ο Νίκος Καρβέλας το μακρινό -πια- 1987 και ψεύδεσαι αν πεις πως δεν διάβασες τραγουδιστά την παραπάνω πρόταση.

Πόσο ακριβείς όμως είναι οι παραπάνω στίχοι; Μπορεί ο Νίκος να προτιμά τα μαύρα, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αποτελεί τη μειονότητα!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε η εφαρμογή OnePulse, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών θεωρούν πως η επιλογή των εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για την ερωτική τους σύντροφο. Ωστόσο μικρή σημασία έχει το χρώμα το οποίο θα επιλέξει το αντίθετο φύλλο.



Αυτό που σίγουρα τους απασχολεί είναι το είδος του εσωρούχου, αλλά και το αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από τις απαντήσεις τους φάνηκε πως οι άνδρες προτιμούν τα σετ εσωρούχων σε συνδυασμό με κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς ή ζαρτιέρες στο ίδιο χρώμα. Αυτό το οποίο πραγματικά μάς σόκαρε είναι ότι μόλις μόλις το 19% των ανδρών δήλωσαν πως θεωρούν ελκυστικά τα μικροσκοπικά στρινγκ, ενώ οι περισσότεροι απάντησαν πως δεν τρελαίνονται για τους κορσέδες και τα baby doll. Εκεί που όλοι συμφώνησαν είναι ότι δεν τους αρέσουν τα παλιά και φθαρμένα εσώρουχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ