Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Συλλήψεις και βαριά πρόστιμα κατά τη διάρκεια ελέγχων για την αποτροπή διάδοσης της Covid-19


Συλλήψεις και υψηλά πρόστιμα επιβλήθηκαν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού σε Θεσσαλονίκη και κεντρική Μακεδονία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησής του.

Παράλληλα συνελήφθη ένας υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Επίσης βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Στην Κεντρική Μακεδονία συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Επιπλέον επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας για χρήση μουσικής.

Τέλος βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, και τρεις παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, από οδηγό και επιβάτες οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ