Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ελ Καντουρί: Ο ρόλος-κλειδί

Οι σκέψεις και τα «θέλω» του Ρουμάνου για τον Ομάρ Ελ Καντουρί και η ετοιμότητα του Μαροκινού σε σχέση με τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου» ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Λογικό είναι να έπεσαν τα φώτα και οι προβολείς πάνω σε Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Σαμπράνο, τα αποκτήματα της «τελευταίας στιγμής» για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου. Να δώσει στην ομάδα, στοιχεία και πράγματα που έλειπαν από το παιχνίδι της.

Ο Λουτσέσκου ποντάρει πολλά στο «δεκάρι» της ομάδας, όπου κι αν έχει δουλέψει, όχι μόνο τώρα στον ΠΑΟΚ. Θεωρεί ότι η παρουσία και η συμμετοχής τους αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Όχι, μόνο στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου και ο Ελ Καντουρί έχει δείξει στις προπονήσεις και στο φιλικό με τον NFC Βόλος, ότι έχει την ποιότητα να δημιουργήσει, να κρατήσει την μπάλα, να απλώσει το παιχνίδι του «Δικεφάλου».

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι από τους προπονητές που θέλουν από τον επιτελικό μέσο αρκετά τρεξίματα, να επιστρέφει, να μαρκάρει, στην προσπάθεια επανάκτησης της κατοχής της μπάλας. Κι αυτό είναι κάτι που ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μπορεί να το κάνει ή τουλάχιστον πρέπει να το κάνει προκειμένου να συμβαδίσουν τα δικά του θέλω μ’ αυτά του προπονητή του.

Κόντρα στον «κακό δαίμονα» του ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Δευτέρα (11/9) το απόγευμα στη Ριζούπολη ο 27χρονος μέσος θα είναι ο μοναδικός από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο οποίος λογικά θα πάρει φανέλα βασικού και θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ