Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σε «μπελάδες» με την ισπανική Δικαιοσύνη ο Μουρίνιο για φοροδιαφυγή 3,3 εκατ. ευρώ

Σε δικαστήριο της Μαδρίτης κλήθηκε να εμφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου ο Ζοζέ Μουρίνιο, δύο μόλις ημέρες πριν η νέα του ομάδα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τεθεί αντιμέτωπη με την πρώην αγαπημένη του, Τσέλσι, για το πρωτάθλημα της Premier League.

Ο «Special One» κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 3,3 εκατ. ευρώ, την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης -1,6 εκατ. ευρώ το 2011 και 1,7 εκατ. ευρώ το 2012. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2013.

Ο 54χρονος τεχνικός είχε ήδη φτάσει σε συμβιβασμό με τις ισπανικές αρχές, και πάλι για υπόθεση φοροδιαφυγής, το 2014, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1,15 εκατ. ευρώ. Οι φορολογικές αρχές, ωστόσο, σε νέα έρευνά τους, διαπίστωσαν ότι κάποια από τα στοιχεία που παρείχε ο Μουρίνιο στην ισπανική Δικαιοσύνη ήταν ψευδή.

Σε ανακοίνωσή του, τον περασμένο Ιούνιο, ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι έχει πληρώσει όλους τους φόρους που του αναλογούσαν στην Ισπανία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ