Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Μήπως το παράκανε η γυναίκα που θέλει να δείξει πως μια μητέρα δεν παύει να είναι σέξι;

Μια μητέρα από το Τέξας το έβαλε σκοπό να γίνει διάσημη με τα... οπίσθια της και μάλιστα με την παρότρυνση του άνδρα της.

Η Courtney Ann ξεκίνησε το λογαριασμό της texasthighs στο instagram όταν ο σύζυγός της τη φωτογράφιζε συνεχώς, λέγοντας της πόσο σέξι έδειχνε. Ήταν εντυπωσιασμένος με το πως διατηρούνταν σε φόρμα παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα της.
texasthighs3
Η γυναίκα αποφάσισε λοιπόν να... εμπνεύσει τις μητέρες όλου του κόσμου ότι μπορούν να έχουν παιδιά και να παραμένουν σέξι.
texasthighs7
Ποζάροντας μόνο με τα απαραίτητα ή και χωρίς μπροστά από το φακό του άνδρα της, η Courtney Ann ανεβάζει στη συνέχεια τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Πλέον έχει πάνω από 430 χιλιάδες followers στο instagram ωστόσο ορισμένα μέλη της οικογένειας της αλλά και φίλοι της δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί με την ιδέα.
texasthighs11
Η ίδια δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τις αντίθετες απόψεις και ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός της είναι ένας τρόπος να γιορτάσει το πόσο σκληρά γυμνάζει το σώμα της.
texasthighs6
Όπως υποστηρίζει τα δύο παιδιά της, εννέα και δώδεκα ετών είναι περήφανα για τη ξαφνική δόξα της μητέρας τους.
texasthighs9
Μάλιστα έχει μετατρέψει τα «διάσημα» οπίσθια της σε μια μικρή επιχείρηση, καθώς έχει δημιουργήσει και site όπου τα μέλη με 12 ευρώ μπορούν να δουν αποκλειστικές φωτογραφιες της και να αγοράσουν μπλουζάκια με τα... κάλλη της.
texasthighs5texasthighs2texasthighs8texasthighs4texasthighs1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ