Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Μουρμούρα: Κλείδωσε το νέο πρόσωπο. Αυτά είναι τα 3 πρώτα φετινά ζευγάρια

Μένει μόνο να «κλείσει» και το 4ο ζευγάρι για την έναρξη των γυρισμάτων Λίγο πριν ο Αύγουστος μας κουνήσει μαντήλι, ο ALPHA

κατάφερε να «κλείσει» το τρίτο ζευγάρι της σειράς «Μη αρχίζεις τη Μουρμούρα», καταλήγοντας στα δύο νέα και άκρως ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Πρώτος, είχε συμφωνήσει με το κανάλι ο τηλεοπτικός Σταμάτης Τσότρας του «Αστέρα Ραχούλας». Πρόκειται για τον ηθοποιό Σπύρο Τσεκούρα, ο οποίος είπε πρώτος το «ναι» για τη νέα σεζόν της «Μουρμούρας».

Το κανάλι συνέχισε το ψάξιμο για την ηθοποιό που θα αποτελέσει το ταίρι του στη σειρά, βλέποντας δεκάδες υποψήφιες για τον ρόλο. Τα δοκιμαστικά υπήρξαν πολλά, νικήτρια όμως μόνο μία.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, οι ιθύνοντες κατέληξαν στο δεύτερο πρόσωπο του τρίτου ζευγαριού λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου της αγαπημένης Μουρμούρας.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την ηθοποιό Άννα Κουτσαφτίκη που οι λάτρεις του θεάτρου γνωρίζουν καλά. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιό, γνωστή τόσο από τις θεατρικές της ερμηνείες όσο και από τις κινηματογραφικές.

Το σενάριο για το νέο αυτό ζευγάρι της «Μουρμούρας» έχει αναλάβει η Σάρα Γανωτή, η οποία σκοπεύει να τους «πλάσει» να ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους θα ενσαρκώσουν το ζευγάρι στην ηλικία των 30 – 40, με το κανάλι της Κάντζας να βρίσκεται τώρα σε αναζήτηση του τέταρτου και τελευταίου ζευγαριού (του νεότερου όλων) που θα συμπληρώσει την ομάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ