Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Sky Bar the 8th Edition Summer 2017 - Μια μαγική βραδιά για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Ένα Καλοκαιρινό Party διοργάνωσε την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σε συνεργασία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Met για το opening του Sky Bar και την υποστήριξη σε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου.

Για 2η χρονιά το THE MET μαζί με τους καλεσμένους του, υιοθετούν Ευχή παιδιού του Make-A-Wish, αυτή του Νικόλα, 8 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει το Ronaldo. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών περισσότεροι από 300 φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής, δημοσιογραφικής και καλλιτεχνικής ζωής της Θεσσαλονίκης καθώς και Οικογένειες Παιδιών Ευχής και εθελοντές, Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν απολαμβάνοντας το συγκρότημα ΑΤΜΑ και τον vjay Ανδρέα Νικάκη στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε ένα παιδί Ευχής η Γεωργία, 16 ετών σήμερα, που είχε ευχηθεί να κάνει ένα ντοκιμαντέρ της εμπειρίας της με τον καρκίνο και μοιράστηκε μαζί με τον κόσμο τη μοναδική εμπειρία που έζησε και τη Δύναμη που έδωσε η εκπλήρωση της Ευχής σε όλη την οικογένεια. Με απλό, αλλά άμεσο τρόπο, μιλώντας μέσα από την καρδιά της, μετέφερε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που έχει η πραγματοποίηση κάθε Ευχής και το πόσο θετικά επιδρά στη ζωή του κάθε παιδιού και της οικογένειάς του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υιοθετήθηκαν Ευχές από ιδιώτες και εταιρείες στο πλαίσιο του προγράμματος Υιοθεσία Ευχής.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας:
* Το Met Hotel για την εξαιρετική συνεργασία και φιλοξενία
* Τη Λήδα Παπαδοπούλου και την Κωνσταντίνα Χαρίση της EPI DIRECT, για την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της εκδήλωσης
* Τις εταιρείες STEFAN FASHION, ZΟNIOU, DR.PSIFIDIS LASER CLINIC, PARIZIANISTA, INTERMED, UNIPHARMA, GECON IT SYSTEMS, CHERRYBOX, NAK SHOES, MAKBEΛ, IPANEMA για τις δωρεές τους.
* Τους TSANTAKIDES.GR για τις εκτυπώσεις της εκδήλωσης
* Την ΚΥΑΝΑ, την INTERMED UNIPHARMA, τη GARDENS OF PANTHENOL και τη ΜΕΝΗ ΡΟΓΚΩΤΗ για τα δωράκια που δόθηκαν στους παρευρισκομένους
* Τη HELLO ADVERTISING για το δημιουργικό του publicity banner
* To εστιατόριο ΜΑΙΑΜΙ για τις υπηρεσίες εκτύπωσης
* Το φωτογράφο ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.700 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη
2310523978 – fundraisingthess@makeawish.gr

Λήδα Παπαδοπούλου – Σύμβουλος Επικοινωνίας, Σάντυ Χατζηπροδρόμου εκ των χορηγών Ιpanema, Λάμπης Βουτσάς

Μαγδαληνή Κοψιδά, Δρ. Δήμος Ψηφίδης εκ των χορηγών Dr. Psifidis Laser Clinic, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ 

Μέλη της ομάδας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Θεσσαλονίκη, Λήδα Παπαδοπούλου, Νατάσα Καρρά, Karl Chehab (General Manager THE MET HOTEL), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Πόπη Μαρτάκη, Γιάννης Βασιλειάδης, Πόλυ Δεδέογλου, Ντίνα Τέρτση

Ελίνα και Σταύρος Κωνσταντινίδη, εκ των χορηγών ΜΑΚΒΕΛ, Φαίη Καζαντζίδου

Λήδα Παπαδοπούλου – Σύμβουλος Επικοινωνίας, Αναστασία Μανιά (Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Karl Chehab (General Manager THE MET HOTEL), Βάγια Παναγιώτου, υπεύθυνη marketing του γραφείου του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Θεσσαλονίκη

Μιχάλης Τερζίδης, Μαρία Τζιμούρτη εκ των χορηγών Intermed, Αναστασία Μανιά (Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ορέστης Τσανγκ

Χριστίνα Δέσκου, Μαρία Δέσκου, Αντώνης Τσαπατάκης - Παραολυμπιονίκης κολυμβητής, Μαρία Γεδίκη, Κάλλη Γκέντζου  

Χαριτωμένη Μεχτερίδου, Κωνσταντίνα Χαρίση της Epi-Direct, Γεωργία Δάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ