Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Γέμισε το αυτοκίνητο; Υπάρχουν λύσεις!

Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που θέλεις να πάρεις μαζί σου στις διακοπές που δεν χωράνε πουθενά; Μην ανησυχείς, επέλεξε ανάμεσα σε μπαγκαζιέρες, βάσεις για τα ποδήλατα, trailers ή σχάρες οροφής, ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες και έφυγες!

Παρακάτων θα δούμε μερικές έξυπνες μεταφορικές λύσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη:


Μπαγκαζιέρες
Με την αγορά μιας μπαγκαζιέρας αδειάζεις αρκετό πολύτιμο χώρο από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αποθηκεύοντας τα προσωπικά σου αντικείμενα στην οροφή του αυτοκινήτου. Αν επιλέξεις να αγοράσεις μια ποιοτική μπαγκαζιέρα, τότε σίγουρα αυτή θα είναι παντός καιρού, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείς να την χρησιμοποιείς όλες τις εποχές του χρόνου. Στο δικό σου χέρι είναι, επίσης, ο χώρος που θα επιλέξεις, καθώς υπάρχει άφθονη ποικιλία. Επίσης, μια πιο ακριβή και ποιοτική μπαγκαζιέρα, είναι δεδομένο πως θα έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό, ώστε να μην έχεις μεγάλη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και μην υπάρχει ενοχλητικός θόρυβος.


Σχάρες οροφής

Βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές μας δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Μια εξαιρετική λύση είναι οι σχάρες αυτοκινήτου όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ μας. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους. Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.


Βάσεις ποδηλάτων

Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και ασφάλεια. Υπάρχουν δύο τύποι βάσεων, αυτές που προσαρμόζονται στην οροφή και οι βάσεις που τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλων των αυτοκινήτων.


Trailers

Τα τρέιλερ έχουν πανευρωπαϊκή έγκριση και ταξινομούνται νόμιμα σε κιλά ανάλογα βέβαια με την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Ιδανικά για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων αλλά και scooter, jet ski, ATVs κτλ. Διατίθενται με σύστημα πέδησης αλλά και άνευ.



Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ