Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΜΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την καθιερωμένη πίτα έκοψε την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) στην έδρα του σωματείου (Στ. Παπούλα 13 Αν Τούμπα).

Τα μέλη της διοίκησης του Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους για την καινούργια χρονιά, υγεία και δύναμη. Όπως τόνισαν, με την πολιτική που ακολουθείται, για άλλη μια χρονιά ο δρόμος για την επιβίωση των επιχειρήσεων θα είναι δύσκολος. «Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα οξυμένα προβλήματα της κρίσης» τόνισε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α.Σ., Ιωάννης Φωτιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη «αλλαγής της σημερινής οικονομικής πολιτικής που παράγει μόνο λουκέτα».

Ο κ. Φωτιάδης επανέλαβε πως η επιστροφή στην ανάπτυξη προϋποθέτει, μεταξύ άλλων, μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων, υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών, επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων, τόνωση της ρευστότητας στην αγορά και μείωση της γραφειοκρατίας.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας ενώ παρέστησαν μέλη φίλοι και συνεργάτες του σωματείου. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν Λίλτσης Γεώργιος υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά με τον συνδυασμό «Ανατροπή», Μαγόπουλος Σωτήριος επίτιμος πρόεδρος του Β.Ε.Θ., Καραπινίδης Γιάννης Γραμματέας της Ο.Β.Σ.Θ., ο Σταματιάδης Βασίλειος πρόεδρος του Σωματείου Μηχανικών Αυτοκινήτων καθώς και μέλη της διοίκησης, Τσατσιάδης Γεώργιος πρόεδρος του Σωματείου Καλλιτεχνίας & Χειροτεχνίας Βορείου Ελλάδος, Αραμπατζής Χρήστος Αντιπρόεδρο του ΣΕΘ Νέοι Ορίζοντες, Παμπόρης Στάθης υπεύθυνος πωλήσεων Βορείου Ελλάδος alumil από τους χορηγούς Πασχαλούδης Φίλιππος (Ήφαιστος) Πανοζάχος Δημήτριος (Ορθολογισμός), Μαρατζίδης Παναγιώτης Εlval Colour.

To σωματείο ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς Ορθολογισμός , Εlval Colour, Domus και Ήφαιστος της εκδήλωσης για την προσφορά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ