Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Σοκαριστικό βίντεο: Κτίριο πάρκινγκ καταπλακώνει έναν εκσκαφέα και τον οδηγό του

Το πολυώροφο κτίριο πέφτει με δύναμη πάνω σε έναν εκσκαφέα που εκτελεί εργασίες στην βάση του καταπλακώνοντας το μηχάνημα αλλά, ευτυχώς, χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα για τον χειριστή του

Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και προέρχονται από τις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα το Χιούστον του Τέξας. Εκεί μία εταιρία έχει αναλάβει τις εργασίες του γκρεμίσματος ενός τεράστιου κτιρίου που χρησίμευε ως πάρκινγκ.

Στο βίντεο παρακολουθούμε έναν εκσκαφέα ο οποίος εργάζεται στην βάση ενός πολυώροφου τμήματος το κτιρίου, προφανώς βάσει κάποιου σχεδίου. Όμως όπως φαίνεται και από την εικόνα, και λένε και οι μηχανικοί της εταιρίας, κάτι δεν είχε υπολογιστεί σωστά και το μεγάλο κτίριο κατέρρευσε πάνω στον εκσκαφέα.

Οι συνάδελφοί του έτρεξαν κοντά αμέσως με το μυαλό τους να πηγαίνει στο χειρότερο με τόσο τσιμέντο που είχε πέσε πάνω στο μηχάνημα. Όμως βρέθηκαν προ μιας ευχάριστης έκπληξης καθώς ο χειριστής του εκσκαφέα κατάφερε να ξεφύγει από αυτή την κόλαση, σχεδόν χωρίς γρατζουνιά. Ενώ ούτε και το ίδιο το μηχάνημα δεν είχε πάθει μεγάλες ζημιές. Η εταιρία ερευνά τα αίτια της πρόωρης κατάρρευσης ενώ τα έργα συνεχίστηκαν κανονικά λίγες ώρες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ