Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Επισκέψεις Τομεάρχη Πολιτισμού σε Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Σειρά επαφών και επισκέψεων σε φορείς Πολιτισμού σε όλη την χώρα έχει ξεκινήσει ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης,Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στον Πολιτισμό του βορειοελλαδικού χώρου, όπου, μεταξύ άλλων, ο Τομεάρχης Πολιτισμού επισκέφθηκε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τηνΚρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Στο Κ.Θ.Β.Ε. τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Θεάτρου Άρης Στυλιανού και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αναστασάκης με τους οποίους ο Κώστας Γκιουλέκας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό του Κ.Θ.Β.Ε. και να συζητήσει για θέματα, προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές του ιστορικού θεάτρου με τα 55 και πλέον χρόνια έντονης παρουσίας και συνεισφοράς στην καλλιτεχνική και θεατρική ζωή τόσο της Βόρειας Ελλάδας όσο και όλης της χώρας.

Λίγο αργότερα, στα γραφεία της διοίκησης της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ συναντήθηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιώργο Βράνο και την Πρόεδρο του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων της Κ.Ο.Θ. Έυη Δελφινοπούλου, με τους οποίους συζήτησαν τόσο για καλλιτεχνικά όσο και για οργανωτικά θέματα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή ημέρα θα κλείσει για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης με επίσκεψη στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, όπου εκτός από την ξενάγησή του στην έκθεση «Πέρα από την κοινή θέση. “Προτάσεις” για μια ιστορία της καλλιτεχνικής πρωτοπορίας», η οποία φιλοξενείται στη Μονή Λαζαριστών, θα συναντηθεί με την Διευθύντρια του Κ.Μ.Σ.Τ. Μαρία Τσαντσάνογλουγια να συζητήσουν για θέματα και τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό που αφορά στο Μουσείο.


Ο Κώστας Γκιουλέκας με τον Πρόεδρο, Άρη Στυλιανού, και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κ.Θ.Β.Ε., Γιάννη Αναστασάκη.


Ο Κώστας Γκιουλέκας με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Κ.Ο.Θ. Γιώργο Βράνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ