Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός είναι ο 57χρονος δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθητές

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον ΗΛΙΑΔΗ Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα. 
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την περίπτωση του εκπαιδευτικού που είχε ασελγήσει σε βάρος 8χρονης μαθήτριας, μέσα στο δωμάτιο της στο σπίτι της, όπου της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα με το πρόσχημα να την βοηθήσει στα μαθήματά της.
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της 8χρονης που θορυβημένοι από την περίεργη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού εγκατέστησαν στο δωμάτιο του παιδιού κάμερα, που αποδεικνύει και τους ισχυρισμούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ