Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΑΜΟΙ ΘΗΤΑΙ! ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! - 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!

Σήμερα θα έπρεπε να παραιτηθούν όλοι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα βρίσκεται σε άθλιο σημείο με Τούντορ, Άρνεσεν και διοίκηση να έχουν αποτύχει πλήρως!
Αντίθετα, ο Παπαθανασάκης έδειξε στον Ιβάν πώς χτίζονται ομάδες με λίγα χρήματα, όταν ξέρεις να τα αξιοποιείς και όχι να παριστάνεις τον έξυπνο λεφτά!
Η ομάδα του Δικεφάλου έχει αστείους παίκτες όπως ο Σάμπο, ο Πέλκας, ο Λέοβατς, ο Μυστακίδης, ο Κίτσιου, ενώ  Περπάτοφ (χωρίς "Μ" μπροστά) δείχνει πως ήρθε να πάρει τα λεφτά από το κορόιδο που πληρώνει στην Ελλάδα!
Είναι απίστευτη η εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά του ο Ηρακλής έδειξε πως δεν φοβάται τον αντίπαλο και δικαίως οι οπαδοί του Δικεφάλου χειροκρότησαν τους παίκτες και τον προπονητή των κυανολεύκων.

ΣΚΟΡΕΡ: 72' Λεοζίνιο

ΔΟΚΑΡΙ: 71' Πέλκας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Κάτσε – 38' Σαραμαντάς, 44' Καρασαλίδης, 56' Τσιλιανίδης, 72' Περνίς, 90+2 Πορτουλίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87' Βίτορ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου (64' Χαρίσης), Τζαβέλλας, Χατζηισαϊας, Βίτορ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Λέοβατς (46' Μυστακίδης), Σάμπο, Μπερμπάτοφ (79'λ.τ. Γκολάσα)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (62΄ Ιντζόγλου), Λεοζίνιο (79'Πουρτουλίδης), Μπουλούτ (89' Λουκίνας), Βέλλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ