Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Και ξαφνικά στον Άρη... όλα στον αέρα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες ώρες
Η χτεσινή κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων του ΑΡΗ, είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες, να φέρει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με επίκεντρο τον Αλεξ Κάλας.

Οι οργανωμένοι της ομάδας προέτρεψαν τον ομογενή επιχειρηματία, για το καλό της επένδυσης του, να απομακρύνει άμεσα από το τμήμα εκείνους που απέτυχαν, εννοώντας κυρίως τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για την απώλεια της ανόδου. Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο φαίνεται.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διάθεση στήριξης στον Κάλας, γίνεται ξεκάθαρο όμως ότι το ίδιο δεν ισχύει για τον αδελφό του. Ετσι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα και οι τελικές του αποφάσεις πιθανόν να δρομολογήσουν άμεσα εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Κάλας βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αποφάσεις. Ή να κάνει δεκτή την προτροπή του κόσμου και να συνεχίσει χωρίς τον αδελφό του ή να αποχωρήσει ακόμη και ο ίδιος, λίγες μέρες μετά την εκλογή του στην ΓΣ του Ερασιτέχνη. Εχει ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι το πλάνο που έχει για την ομάδα, είναι συνυφασμένο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ενδεχόμενη αποχώρηση του τελευταίου, δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει τον πρόωρρο τερματισμό του. Μία μεγάλη και δύσκολη απόφαση, την οποία καλείται να πάρει άμεσα.

Από χτες ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται σε επαφές με την Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να βρει μία λύση, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι τα πάντα στην ομάδα, αυτή την στιγμή βρίσκονται στον «αέρα». Μένει να φανεί τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ