Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ευχαριστήριο προς Τζιτζικώστα

Οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα λαϊκών αγορών Μιχάλη Χριστόπουλο.

Η άμεση παρέμβαση τους, μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία μας ,για την αντιμετώπιση που έχουμε από τις δημόσιες υπηρεσίες μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί αποδεικνύεται, πως στις δύσκολες για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους ώρες, υπάρχουν πολιτικοί που σέβονται τους κόπους που απαιτούνται για ένα μεροκάματο. Και που πάνω από όλα δε διστάζουν να συγκρουστούν με τα κακώς κείμενα της δημόσιας διοίκησης.

Πλέον, όπως μας διαβεβαίωσαν, δεν θα δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα στη χορήγηση των αδειών για τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες πωλητές.

Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με ανάλογα περιστατικά. Η θέση μας είναι πίσω από τους πάγκους των λαϊκών αγορών, για να δίνουμε καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης μας. Αλλά και για να παρέχουμε φθηνά και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές.

Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης

Σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ