Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Eurogroup & Τσικνοπέμπτη - Η εβδομάδα σε digital αριθμούς

To Monitor της εβδομάδας (7-13/2)
H κρίση, κρίση. Οι διαπραγματεύσεις στο Eurogroup να δίνουν και να παίρνουν, η Σύνοδος Κορυφής να απασχολεί εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, αλλά και η Τσικνοπέμπτη, Τσικνοπέμπτη! Με πάνω από 31.000 αναφορές μέσα στην τελευταία εβδομάδα και άπειρα χιουμοριστικά tweets λόγω της γειτνίασής της με την 'Παρασκευή και 13' και την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, κατάφερε να μπει στα trending topics και να 'σταθεί στο ύψος’ και στη θέση που της αρμόζει, μεταξύ των δημοφιλών ελληνικών εορτασμών!... (περισσότερα)
#mazi στο #Eurogroup (αναδημοσίευση από Deasy.gr)


Οι πλατείες γέμισαν θυμίζοντας μέρες του 2011 και οι εξελίξεις γύρω από το χρόνιο ελληνικό πρόβλημα κυριάρχησαν στις συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, υπάρχουν λεπτομέρειες για το δεύτερο σκέλος, μιας και για το πρώτο υπήρξε άφθονο υλικό από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους; Ωραία, αφού το ζήτησες να τι έχουμε:... (περισσότερα)

Eurogroup & social media

Με 70.000 αναφορές την τελευταία εβδομάδα, το κρίσιμο Eurogroup απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα το ελληνικό διαδίκτυο. Ο μεγαλύτερος όγκος αναφορών τις τελευταίες 7 ημέρες (25.036) σημειώθηκε στις 11/2, ημέρα διεξαγωγής του Eurogroup, ενώ ρεκόρ αναμένεται να σημειωθεί σήμερα (12/2) καθώς ήδη μέχρι το μεσημέρι οι αναφορές έχουν ξεπεράσει τις 16.300... (περισσότερα)


Όλα τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί, αναλυθεί και επεξεργαστεί με το Monitor.

Λίγα λόγια για το Monitor
Το Monitor είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής αναφορών για το ελληνικό internet, που έχει αναπτύξει η Sidebar. Απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και παρακολούθηση της φήμης τους στο διαδίκτυο. Καθώς επίσης και σε marketers και διαφημιστές που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το κοινό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Web: monitor.sidebar.gr
Facebook: facebook.com/SidebarMonitor
Twitter: @SidebarMonitor
Email: Monitor@sidebar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ