Αυτά είναι χαρακτηριστικά που θα πρέπει να παρατηρήσεις πριν αγοράσεις ή πριν επιλέξεις να φας ένα ψάρι:
-Ένα αλλοιωμένο ψάρι το καταλαβαίνεις από την άσχημη μυρωδιά του.
-Η θολή του όψη καλό θα ήταν να σε προβληματίσει.
-Τα μάτια του όταν δεν είναι φρέσκο δεν λάμπουν ίσα ίσα που έχουν ένα θαμπό χρώμα.
-Σχετικά με τα βράγχια, αν είναι πιο σκούρα, πιο κόκκινα ή καφέ από το κανονικό τους χρώμα καλό θα είναι να μην το πάρετε.
-Και τέλος ένα κόλπο για να τσεκάρεις αν το ψάρι που αγοράζεις είναι φρέσκο, είναι να το πιέσεις στη κοιλιά. Αν η κοιλιά επανέλθει στο αρχικό της σχήμα τότε το ψάρι είναι φρέσκο.
-Ένα αλλοιωμένο ψάρι το καταλαβαίνεις από την άσχημη μυρωδιά του.
-Η θολή του όψη καλό θα ήταν να σε προβληματίσει.
-Τα μάτια του όταν δεν είναι φρέσκο δεν λάμπουν ίσα ίσα που έχουν ένα θαμπό χρώμα.
-Σχετικά με τα βράγχια, αν είναι πιο σκούρα, πιο κόκκινα ή καφέ από το κανονικό τους χρώμα καλό θα είναι να μην το πάρετε.
-Και τέλος ένα κόλπο για να τσεκάρεις αν το ψάρι που αγοράζεις είναι φρέσκο, είναι να το πιέσεις στη κοιλιά. Αν η κοιλιά επανέλθει στο αρχικό της σχήμα τότε το ψάρι είναι φρέσκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ