Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και Πάντεφ!

Ιταλική ιστοσελίδα κάνει αναφορά στο θέμα του Γκόραν Πάντεφ και φυσικά μεταξύ άλλων γράφεται και το όνομα του ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται πως ο Σκοπιανός έριξε…»άκυρο» στον Ολυμπιακό γιατί δεν πιστεύει στο πρότζεκτ του.

Όπως γράφει το εν λόγω σάιτ, ο έμπειρος επιθετικός είχε μια πλουσιοπάροχη πρόταση από την Αλ Ζαζίρα, ωστόσο την απέρριψε, καθώς δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αφού θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στον ΟΣΦΠ για τον οποίο σημειώνεται: «Ο Ολυμπιακός απορρίφθηκε αμέσως, αφού ο Πάντεφ δεν πιστεύει στο πρότζεκτ τους. Άλλωστε φαίνεται πως ο παίκτης θέλει κάτι παραπάνω από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.».

Στη συνέχεια του άρθρου κάνει και την εμφάνιση του το όνομα του ΠΑΟΚ: «Αυτό μάλλον δεν μπορεί να θεωρηθεί καλός οιωνός για τον ΠΑΟΚ που επίσης ενδιαφέρεται(σ.σ. εννοεί την απόρριψη στους «ερυθρόλευκους»».

Μάλιστα, στο τέλος του τονίζεται η κακή απόδοση που είχε ο Πάντεφ στο φιλικό με τους «ασπρόμαυρους» και ο συντάκτης του κειμένου δηλώνει πως ελπίζει να μην έχουν δει αυτό το ματς οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ