Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Α πα πα πα πα... αυτές δεν υποφέρονται ούτε ως βουλευτίνες ούτε ως γυναίκες!!! Κανένας καλός ψυχίατρος, ρε παιδιά...

Για ακόμα μία φορά εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους στη Βουλή.
Η ΡαχήλΜακρή, έγινε έξαλλη όταν άκουσε τη Φωτεινή Πιπιλή να λέει «τα πειθαρχικά συμβούλια έκαναν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους».

Σε έξαλλη κατάσταση, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων άρχισε να ουρλιάζει ότι είναι ντροπή να αποκαλεί η Φωτεινή Πιπιλή τους δημόσιους υπαλλήλους λαμόγια: «πάρτε το πίσω αυτό που είπατε. Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους».

Ο διάλογος που ακολούθησε :

Γιώργος Βλάχος (πρόεδρος της Επιτροπής): «Αυτά που ξέρετε αλλού, όχι εδώ, δεν θα απαγορεύετε εσείς στους βουλευτές να λένε την άποψή τους».

Ραχήλ Μακρή: «εσείς εδώ μέσα είστε τα λαμόγια»!

Δημήτρης Κυριαζίδης (βουλευτής ΝΔ): «εδώ είναι αίθουσα κοινοβουλίου και όχι φρενοκομείου, η ώρα είναι δυο και προφανώς δεν έχει προλάβει να πάρει το χάπι της».

Ραχήλ Μακρή: «Είναι ντροπή σας, λαμόγια!».

Γιώργος Βλάχος: «είναι η ώρα για τη παράσταση της κυρίας Μακρή, για τα κανάλια και τα site. Θα κάνουμε λογοκρισία; Θα παίρνουν άδεια οι βουλευτές από την Μακρή για να μιλάνε; Η Μακρή έρχεται στη επιτροπή για να γεμίζει το χρόνο της».

«Αυτά που ξέρετε στο χωριό σας, όχι εδώ και όχι σε μένα», είπε στην βουλευτή η Φωτεινή Πιπιλή και αποχώρησε από την συνεδρίαση, όπως έκαναν και ο Θάνος Μωραΐτης από το ΠΑΣΟΚ και η Νίκη Φούντα της ΔΗΜΑΡ.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την Ραχήλ Μακρή να αποχωρεί, φυσικά, φωνάζοντας, ενώ η κα. Πιπιλή ετοιμάζεται να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας να εφαρμοστεί (επιτέλους) ο κανονισμός και να επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ