Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ (με το δίκιο της) ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙ!

Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα μας απέστειλε της ακόλουθη επιστολή-διαμαρτυρία για παράβλεψη σε κείμενο που αναρτήσαμε:

Στις 26-6-2014 «αναδημοσιεύσατε» άρθρο του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη από το περιοδικό "Επίκαιρα"(σελ.8-15) για τη Θράκη με τίτλο"ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ".

Στην ενότητα που αφορά στη δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου και συγκεκριμένα στην τρίτη παράγραφο, παραποιήσατε το αυθεντικό κείμενο του Στρατηγού Φραγκούλη και στη θέση του επιθέτου της κα. Δραγώνα αναφέρετε το δικό μου επίθετο (κα. Γιαταγάνα) με αποτέλεσμα να θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου, λόγω των όσων αναφέρονται για την κα Δραγώνα, που χωρίς λόγο και αιτία φέρομαι να είμαι εγώ.

Κατόπιν τούτου, σας καλώ, αφενός, να αναδημοσιεύσετε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε από το περιοδικό "Επίκαιρα" και όχι παραποιημένο και, αφετέρου, να αναγράψετε σε εμφανές σημείο στο ιστολόγιό σας, ότι στην προηγούμενη ανάρτησή σας ότι το ακριβές όνομα είναι Δραγώνα και όχι Γιαταγάνα.

Εννοείται, βέβαια, ότι παραμένει το ερώτημα πως από το άρθρο που αναδημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας αλλάζει ένα όνομα.

Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές

Η απάντηση του thessbomb: 
Δεχτείτε κ. Γιαταγάνα τη συγγνώμη μας για το λάθος. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση να σας θίξουμε με το λάθος στο όνομα του δημοσιεύματος. Το κείμενο αναρτήθηκε αυτούσιο όπως μας ήρθε με το e-mail. Είναι προφανέστατο πως πρόκειται για ένα λάθος "πληκτρολόγησης" στο αρχικό κείμενο και όχι στη δική μας ανάρτηση. 
Άλλωστε, το thessbomb έχει δείξει την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπό σας, ιδιαίτερα, αναρτώντας στο παρελθόν αρκετές από τις πολιτικές θέσεις σας, ενώ γνωρίζουμε άριστα και την "ιστορία" σας τόσο ως εισαγγελέως όσο και ως πολιτικού.
Όπως και να 'χει, πάντως, εμείς διορθώσαμε στην αντίστοιχη ανάρτηση το λάθος και ελπίζουμε, δείχνοντας κατανόηση, να αποβάλλετε από τις σκέψεις σας, εσκεμμένη παραποίηση... 
Ευτυχώς, πάντως, που διαβάσατε το άρθρο του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στο ιστολόγιό μας και μας διορθώσατε, γιατί κι εμείς προσπαθούμε ιδιαίτερα για την αξιοπιστία μας.

Για το thessbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ