Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Έφτιαξε λίστα με τις δικαιολογίες της γυναίκας του για να μην κάνουν σεξ

Με έναν ιδιαίτερα... πρωτότυπο τρόπο ένας 26χρονος από τη Βρετανία αντιμετώπισε την άρνηση της συζύγου του να έρθουν σε ερωτική επαφή.

Ο νεαρός άνδρας άρχισε να κρατά καθημερινά σημειώσεις από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούσε η σύζυγός του και τις έφτιαξε σε λίστα!

«Δεν μπορώ, βλέπω “Φιλαράκια”», «θέλω να κάνω ντους» ενώ δεν έκανε, «έχω πιει και έχω φάει πολύ», «πρέπει να ξυπνήσω νωρίς», «είσαι μεθυσμένος», «δε νιώθω καλά» και διάφορες άλλες παρόμοιες δικαιολογίες καταγράφονται στη λίστα του νεαρού.



Μάλιστα ο 26χρονος συγκέντρωσε όλες τις δικαιολογίες της γυναίκας του και δημιούργησε ένα αρχείο excel το οποίο και της έστειλε όταν έφυγε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Τότε η σύζυγός του άρχισε να του τηλεφωνεί και να τον ψάχνει μάταια όμως. Αυτό ήταν και το γεγονός που την εξόργισε με αποτέλεσμα να αποφασίσει να δείξει δημόσια την συμπεριφορά του.

Έτσι έστειλε σε ένα μπλογκ τη λίστα που είχε φτιάξει ο άνδρας της και εξήγησε ότι οι δυο τους είναι μαζί πέντε χρόνια, παντρεμένοι τα δύο τελευταία, ότι οι ζωές τους κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς και πως όλη την άνοιξη ήταν απασχολημένοι ανακαινίζοντας το σπίτι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ώρα που η λίστα δημοσιοποιήθηκε, το διαδίκτυο «κάηκε» κυριολεκτικά με τους χρήστες να λογομαχούν για το ποιος έχει δίκιο. Τελικά η αναμέτρηση κινήθηκε σχεδόν στο 50% για τον καθένα από τους δύο συζύγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ