Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Το πρώτο δείγμα από το από το "Batman V Superman: Dawn of Justice"

Στη δημοσιότητα δόθηκε το Σάββατο η πρώτη φωτογραφία από την πολυαναμενόμενη ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μια εικόνα από τα γυρίσματα της ταινίας (κάτω) έδειχνε τον βρετανό ηθοποιό Χένρι Καβίλ, που υποδύεται τον “άνθρωπο από ατσάλι”, ως το alter ego του Κλαρκ Κέντ, αλλά αυτή η φωτογραφία μάς δίνει μια πιο ευκρινή ματιά για την κατεύθυνση του sequel από τον σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ.

Η φωτογραφία, που πρωτοεμφανίστηκε στην εφημερίδα USA Today, καταδεικνύει ότι πιθανότατα το sequel του Man of Steel θα είναι πιο σκοτεινό, πιο “νουάρ” από το πρώτο φιλμ.

Αλλά ποια είναι η πόλη που απεικονίζεται στο βάθος; Σίγουρα δεν μοιάζει με την “καθαρή”, συνηθισμένη Μετρόπολη που είδαμε στην πρώτη ταινία (όσο και αν ισοπεδώθηκε στο τέλος...). Με τσιμινιέρες να καπνίζουν, ένα σκοτεινό ουρανό και αρτ ντεκό κτήρια, πιθανότατα είναι η πρώτη μας ματιά στην εκδοχή του Σνάιντερ για την πόλη του Γκόθαμ - “έδρα” του Μπάτμαν...

Το Batman V Superman: Dawn of Justice, θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες των ΗΠΑ το Μάιο του 2016, με τον Μπεν Άφλεκ να υποδύεται τον “άνθρωπο νυχτερίδα” και τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ