Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΤΟ!

Νομίζω πως θα ήταν ψέμα αν δεν παραδεχόμασταν ότι όλες θυμόμαστε την αισθησιακή στιγμή του Leonardo Di Caprio και της Κate Winslet στην ταινία Τιτανικός να κάνουν sex στο αυτοκίνητο. Στις ταινίες όλα φαίνονται εύκολα, αβίαστα και τέλεια. Τι γίνεται όμως στην πραγματικότητα;

Ποια είναι τα μυστικά tips για καλό sex στο αυτοκίνητο, χωρίς να τρακάρουμε, τραυματιστούμε ή μας συλλάβουν;

Αρχικά πάμε σε ένα μέρος που δεν έχει κόσμο, είναι ερημικά αλλά όχι επικίνδυνα. Παρκάρουμε το αυτοκίνητο, και επιλέγουμε ώρες κοντά στο ηλιοβασίλεμα που είναι πιο δροσερές αλλά και ρομαντικές.

1) Όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ζώνες. Δένουμε λοιπόν τον καλό μας, και παίζουμε μαζί του, αφού έχουμε φτιάξει τις θέσεις σε σημείο που μας βολεύουν. Ο ίδιος θα απολαύσει αυτήν την κίνηση και θα τον έχουμε και στο τσεπάκι μας. Με ένα κλικ της ζώνης τον «απεγκλωβίζουμε» και προχωράμε στο επόμενο βήμα.

2) Αν το αυτοκίνητο έχει ηλιοροφή την ανοίγουμε. Τοποθετούμε το σώμα μας, επάνω του και όπου πάει..

3) Αν δεν μας βολεύουν τα μπροστινά καθίσματα πάμε μία βόλτα στα πίσω και πλαγιάζουμε εκεί. Το ιεραποστολικό είναι εύκολο να γίνει.

4) Αν θέλουμε κάτι από ταινία Fast and Furious, γονατίζουμε μπροστά από τον καλό μας και τα πράγματα θα δείξουν..

5) Αν η θέση του οδηγού είναι αυτή που μας αρέσει, τότε τοποθετούμε το σώμα μας, επάνω στο σώμα του καλού μας. Τα χέρια μας κρατάνε το τιμόνι και τα μαλλιά μας μπλέκονται στο πρόσωπο του συντρόφου μας. Το τιμόνι μπορεί να λειτουργήσει ως ένας στιβαρός βράχος για τις κινήσεις μας.

6) Ζούμε λίγο σαν rock star! Βάζουμε μουσική δυνατά και το απολαμβάνουμε.

7) Αν είμαστε λίγο παραπάνω τολμηρές μπορούμε να πάμε στο καπό του αυτοκινήτου. Βγαίνουμε έξω..

8) Αν μείνουμε μέσα στο αυτοκίνητο ρυθμίζουμε την θερμοκρασία.

Καλή επιτυχία!

joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ