Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

PELLA HALF MARATHON 2013

Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΟΜΓ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2013, που περιλαμβάνει:

  1. PELLA HALF MARATHON 2013
  2. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6 km.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  -  ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ                                   (περιήγηση ιστορικών χώρων)   

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
PELLA HALF MARATHON 2013
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:         ΚΥΡΙΑΚΗ   15  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:                        ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πλατανότοπος» - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:                              09:00

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:                                  Πεζόδρομος Γιαννιτσών   (Πολεμικό Μουσείο - Πλατεία ΕΠΟΝ)ΕΓΓΡΑΦΕΣ :
Οι εγγραφές θα αρχίσουν την  ΔΕΥΤΕΡΑ  15  ΙΟΥΛΙΟΥ  2013  και μπορούν να γίνουν ως εξής:

·  Ηλεκτρονικά απευθείας από την ιστοσελίδα της  Ο.Μ.Γ  www.omgclub.gr 
·  Στο Γραφείο Αθλητισμού Δήμου  Πέλλας  τηλ. 23823 50 809 ώρες 9:0013:00,
Fax 23820 21 544, email: aodig@giannitsa.gr  το οποίο θα δέχεται και τις εγγραφές εθελοντών.
·   Στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 2381027160, email: kilkispellassegas@yahoo.gr        
·  Στον Έφορο Αθλημάτων  Ο.Μ.Γ  τηλ. 23820 28 478, email: petsos1972@yahoo.gr         
Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του Αγώνα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1995 και μεγαλύτεροι)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ :
-   Η γραμματεία θα λειτουργήσει  το  ΣΑΒΒΑΤΟ  14 / 9  από  τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών (Πεζόδρομος)  και την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 / 9 από  τις 07:00 μέχρι τις 08.30 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ. Οι αθλητές θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής, τον οποίο πρέπει να φέρουν στο στήθος, το ατομικό chip χρονομέτρησης, τσάντα για τα ατομικά είδη, χυμό.
-   Στον χώρο υπάρχουν αποδυτήρια Ανδρών, Γυναικών, WC, Ιατρός αγώνα, φυσικοθεραπευτής και όχημα που θα παραλάβει και θα μεταφέρει τα προσωπικά είδη των δρομέων στον τερματισμό (Πεζόδρομος ΓιαννιτσώνΠολεμικό Μουσείο), τα οποία θα φυλάσσονται σε ειδικό χώρο και θα παραδίδονται από εθελοντές με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.
-   Στο  ΔΑΚ  «Πλατανότοπος» θα γίνει η προθέρμανση των αθλητών με ελεύθερη χρήση και του πρασίνου των γηπέδων ποδοσφαίρου.
-   Οι αθλητές και οι συνοδοί μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον παράπλευρο δρόμο του   ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ ελεύθερα. Λεωφορεία του Δήμου Πέλλας θα εκτελούν δρομολόγια από τον τερματισμό προς την Αφετηρία, για διευκόλυνση των οδηγών δρομέων, μετά τον τερματισμό τους.
-  Παράδοση σάκων ατομικού ρουχισμού: Ώρα 08:30  σε όχημα της διοργάνωσης δίπλα στην Γραμματεία.
-
   Η παράδοση των ατομικών υγρών θα γίνεται μέχρι τις  08:00 στην γραμματεία.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ» Οδός Κων/πόλεως προς ΒορράΔιασταύρωση με Εθν. Αντίστασης  - Εθν. ΑντίστασηςΔημαρχείο-(αριστερά) ΧατζηδημητρίουΠλατεία Γκ. Γιώτα (δεξιά)– 20ης Οκτωβρίου-(αριστερά) Διασταύρωση Εργατικών κατοικιών –  Νέα Δυτική περιφερειακή οδός  (Αγελαδόστρατα - )(αριστερά) Εγνατία – (δεξιά) Επ. Οδός Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας,(αριστερά) Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία – αγροτική οδός --Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Έδεσσας, Γιαννιτσών - Κων/πόλεως- (αριστερά) Ειρήνης(αριστερά) Μ. Αλεξάνδρου -(δεξιά) Εγνατίας– (δεξιά) ΒενιζέλουΠεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολεμικό Μουσείο).
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με μικρές κλίσεις, απόλυτα ασφαλής, διατρέχει τμήμα της πόλης, τον Ιστορικό Κάμπο των Γιαννιτσών, το Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, επιστρέφει στην πόλη και  καταλήγει στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών .

Χιλιομετρικές ενδείξεις
Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝΧΥΜΩΝ:
Αφετηρία (νερά)
1ος σταθμός στο 4ο χλμ (νερά)
2ος σταθμός στο 8ο χλμ. της διαδρομής (νερά - ισοτονικά)
3ος σταθμός στο 12ο χλμ. της διαδρομής (νερά)
4ος σταθμός στο 15ο χλμ. της διαδρομής (νερά - ισοτονικά)
5ος σταθμός στο 18ο χλμ. της διαδρομής (νερά)
Τερματισμός (νερά, χυμοί)

Τα
προσωπικά υγρά των αθλητών  θα βρίσκονται στον 2ο  και 4ο σταθμό.
Οι αθλητέςαθλήτριες, επιτρέπεται να τροφοδοτούνται μόνο από τους προκαθορισμένους από την διοργάνωση, σταθμούς τροφοδοσίας στη αγωνιστική διαδρομή. Η τροφοδοσία των αθλητών θα γίνεται αποκλειστικά στους προαναφερόμενους σταθμούς τροφοδοσίας, εκτός και αν λόγω εκτάκτων συνθηκών η διοργάνωση λάβει πρόσθετα μέτρα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΑΓΩΝΑ:
Η συνολική διάρκεια του Αγώνα είναι  δυο  (2)  ώρες και σαράντα πέντε (45) λεπτά.
Εκκίνηση ώρα 09:00, λήξη τερματισμών ώρα 11:45.
Πέρασμα του τελευταίου δρομέα από το 10ο χλμ. το αργότερο σε 80΄ από την ώρα εκκίνησης.
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν θα ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Πεζόδρομος ΓιαννιτσώνΠολεμικό Μουσείο-Πλατεία ΕΠΟΝ, έως ώρα 11:45.
Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά και χυμοί ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας έχει προβλεφθεί χώρος  για την υποδοχή των δρομέων. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα παραδίδονται από τον ειδικό χώρο φύλαξης εντός στρατιωτικής σκηνής, με ευθύνη εθελοντών. Λειτουργούν αποδυτήρια στο παρακείμενο κτήριο του Πολύκεντρου.
Λεωφορεία
του Δήμου θα εκτελούν δρομολόγια συνεχώς από τον χώρο Τερματισμού στην Αφετηρία για την παραλαβή των οχημάτων των δρομέων. Στο ΔΑΚ  «Πλατανότοπος» θα λειτουργούν έως τις 14:00 αποδυτήρια, WC, μπάνιο και κυλικείο.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:
Το σύστημα ChampionChip θα χρησιμοποιηθεί για τη χρονομέτρηση των αγώνων. Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί ένα τσιπ  χρονομέτρησης (Bib).  Για τον έλεγχο των συμμετεχόντων θα υπάρχουν για τον Ημιμαραθώνιο σταθμοί ελέγχου στην εκκίνηση, στο 11,00χλμ και στον τερματισμό, ενώ για τον αγώνα βάδην στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Δρομείς που δε θα ακολουθήσουν τη διαδρομή και τα προβλεπόμενα  σημεία ελέγχου θα ακυρώνονται.
Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο στο παπούτσι σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Δρόμου  21.097,5  είναι μετρημένη από  επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS  και  κατέχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Οι
απονομές στους νικητές θα γίνουν στον χώρο τερματισμού με ώρα έναρξης 11:45.
ΕΠΑΘΛΑ: Απονέμεται μετάλλιο και δίπλωμα σε καθένα από τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών. Στον πρώτο αθλητή και στην πρώτη αθλήτρια θα απονεμηθεί κύπελλο. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο .
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΝΔΡΩΝΓΥΝΑΙΚΩΝ
1.      18-30
2.      31-35
3.      36-40
4.      41-45
5.      46-50
6.      51-55
7.      56-60
8.      61-65
9.      66-70
10.    71+


ΙΑΤΡΙΚΑ:
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε αγώνες για αυτό όσοι θα συμμετάσχουν , υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο με προσωπική τους ευθύνη και να μην αποκλείει την συμμετοχή τους. Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύσει τους δρομείς.
Ιατροί θα υπάρχουν στον χώρο εκκίνησης και στον τερματισμό.
Φυσικοθεραπευτής θα βρίσκεται στον χώρο εκκίνησης και στον τερματισμό. Επίσης την πληρότητα ιατρικής κάλυψης του αγώνα εξασφαλίζουν ομάδες πιστοποιημένων διασωστών που θα καλύπτουν τον αγώνα.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που επιθυμούν να διακόψουν ή δεν ολοκληρώνουν την αγωνιστική προσπάθεια εντός του οριζόμενου χρόνου και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
Η Τροχαία Γιαννιτσών με προσωπικό και  οχήματα θα παρέχει την απόλυτα ασφαλή όδευση των δρομέων σε προγραμματισμένη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εμπλεκόμενους δρόμους. Η Δημοτική Αστυνομία σε επίκαιρα σημεία εντός του χώρου ευθύνης της και οι εθελοντές ποδηλάτες σε όλες τις διασταυρώσεις της όδευσης,  βάσει σχεδιασμού.


ΔΙΑΔΡΟΜΗ  ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ  ΒΑΔΗΝ  -  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ  ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ  6.000 μ.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο Αγωνιστικό Δρόμο, διοργανώνεται Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό .    Στην διαδρομή αυτή, μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες, γυναίκες, παιδιά με την συμμετοχή των γονέων τους, οικογένειες, ομάδες αθλουμένων σε διάφορα αγωνίσματα, περιπατητές.
Η διάρκεια συμμετοχής στην διαδρομή είναι 1 ώρα και 15'.
Οι συμμετέχοντες με λεωφορείο θα επιστρέψουν στον χώρο εκκίνησης Δ.Α.Κ. “Πλατανότοπος”, μετά το πέρας της διαδρομής, για να παραλάβουν τα οχήματά τους.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ:  ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
  Αφετηρία ίδια με αυτήν του Ημιμαραθωνίου , ΕΚΚΙΝΗΣΗ ώρα 09:10                                                                  
               ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ:
- Η γραμματεία θα λειτουργήσει  το  ΣΑΒΒΑΤΟ  14 / 9   από  τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών (Πεζόδρομος)  και την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/ 9 από  τις 07:30 μέχρι τις 08:45 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ για να παραλάβουν οι συμμετέχοντες τον Αριθμό Συμμετοχής και τα Αναμνηστικά της Διοργάνωσης.

Υπάρχουν αποδυτήρια Ανδρών – Γυναικών, WC, ιατρός αγώνων και λεωφορείο, που θα παραλάβει και θα μεταφέρει τα προσωπικά είδη των δρομέων, στον τερματισμό – Πεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολύκεντρο).

              ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ» Οδός Κων/πόλεως προς Βορρά– Διασταύρωση με Εθν. Αντίστασης  - Εθν. Αντίστασης – Δημαρχείο-(αριστερά) Χατζηδημητρίου – Πλατεία Γκ. Γιώτα – (δεξιά)20ης Οκτωβρίου- Διασταύρωση Εργατικών κατοικιών –  (αριστερά)Νέα Δυτική περιφερειακή οδός  (Αγελαδόστρατα) - (αριστερά) Εγνατία– (αριστερά) Βενιζέλου – Πεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολεμικό Μουσείο).

ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝ – ΧΥΜΩΝ:
Στο 4ο χλμ. της διαδρομής, στο χώρο προσέλευσης και στον τερματισμό θα υπάρχει νερό .

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 1 ώρα και 20'.
                      Έναρξη ώρα 09:10
                          Λήξη ώρα 10:30

Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς, βαδιστές που δεν θα ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου της διαδρομής και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολεμικό Μουσείο).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
Όσοι θα συμμετάσχουν, υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο πρόσφατα με προσωπική τους ευθύνη, που να μην αποκλείει τη συμμετοχή τους. Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύει τους δρομείς.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που επιθυμούν να εγκαταλείψουν ή δεν ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον χώρο τερματισμού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Υπό την ευθύνη της Τροχαίας Γιαννιτσών.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ:
Σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα και μετάλλιο συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα αρχίσουν την  ΔΕΥΤΕΡΑ  15 ΙΟΥΛΙΟΥ  2013  και μπορούν να γίνουν ως εξής:
1) Ηλεκτρονικά απευθείας από την ιστοσελίδα της  Ο.Μ.Γ  www.omgclub.gr
2) Γραφείο Αθλητισμού Δήμου  Πέλλας  τηλ. 23823 50 809 ώρες 9:00 – 13:00 ( Δώρα Συλλέκτη), Fax 2382021544, email: aodig@giannitsa.gr  , το οποίο θα δέχεται και τις εγγραφές εθελοντών.
3)      Στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 2381027160, email: kilkispellassegas@yahoo.gr        
 4) Έφορος Αθλημάτων  Ο.Μ.Γ.  τηλ. 23820 28 478, email: petsos1972@yahoo.gr

Οι αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του Αγώνα.                                                                                                                                                                             
                 Ο AN.ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ                                                                           
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗΣ                                                                                                                                                                  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΚΙΛΚΙΣ                   
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  
                                                                                                          

      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΩΤ. ΣΤΑΜΚΟΣ
                                                                                                                                                                                                                                                                           
PELLA  HALF  MARATHON                                                                                         Δ Ρ Ο Μ Ο Σ   Θ Υ Σ Ι Α Σ   Γ Ι ΑΝ Ν Ι Τ Σ Ω Ν   2 0 1 3
ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ:___________________________________________________________
ΟΝΟΜΑ: ____________________________________________________________
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:  _____________________________________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_______________________________________________
 ΦΥΛΛΟ:                         ΑΝΔΡΑΣ                                               ΓΥΝΑΙΚΑ 
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:__________________________________________________________
 ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ/ΠΟΛΗ:__________________________________________________
                ΣΥΛΛΟΓΟΣ:__________________________________________________________
                Σε περίπτωση που δεν ανήκετε σε Σύλλογο να αναφέρεται: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΑΓΩΝΙΣΜΑ:PELLA HALF MARATHON                   Διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος 6000μ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  Σταθερό____________________ Κινητό_____________________
EMAIL:  ____________________________________________________
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:   
Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και παίρνω μέρος  στον Δρόμο θυσίας  2013 (Ημιμαραθώνιο ή ελευθέρου τρεξίματος-βάδην ) αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Επίσης για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως να μου συμβεί  παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου                       από κάθε σχετική αποζημίωση. Επιτρέπω την λήψη φωτογραφιών και video κατά την διάρκεια του αγώνα την επεξεργασία και διακίνηση του υλικού, από την Διοργάνωση για τις ανάγκες και προβολή του αγώνα.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:___________________________201___                                        
                                                                                 ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ-ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΗΝ)
Ο _______________________________________________________________(κηδεμόνας ή γονέας)
Βεβαιώνω ότι ο παραπάνω αναγραφόμενος, από τις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις που έχει κάνει, είναι υγιής, δεν τον αποκλείουν να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο αγώνα και του επιτρέπω την συμμετοχή του.-
                                                                                                                                       ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ