Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΜΑΓΙΟ

Μπορεί από εχθές να κυκλοφορεί φωτογραφία με την Ανγκελα Μέρκελ σε νεαρή ηλικία που κάνει γυμνισμό, όμως σήμερα ένα ακόμα ενσταντανέ της απασχολεί τον διεθνή Τύπο.

Ευπρεπώς ενδεδυμένη, αυτή τη φορά, και φορώντας ένα λαχανί μπουρνούζι, αλλά και ολόσωμο μαγιό, εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο στο ιταλικό νησί Ισκια η Γερμανίδα Καγκελάριος, όπου ταξιδεύει κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός της, η Μέρκελ δεν είπε «όχι» στα θερμά λουτρά για τα οποία φημίζεται το νησί. Αφού λοιπόν έκανε την καθιερωμένη βόλτα της στα δρομάκια της περιοχής Σαντ’Αντζελο μαζί με τον σύζυγό της Χοακίμ Σάουερ, η Μέρκελ επισκέφθηκε τα ιαματικά λουτρά της Αφροδίτης για να απολαύσει τα ευεργετικά νερά της πηγής.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, «κατά την επιστροφή της, πάντα με τα πόδια, η Μέρκελ συνάντησε πολλούς ντόπιους που την χαιρέτησαν με μεγάλα χαμόγελα, ενώ κάποιος την χειροκρότησε».

Η Καγκελάριος αναμένεται να παραμείνει στο νησί μέχρι αύριο, όπου θα συναντήσει φίλους που διατηρεί στην Ισκια, μια και την επισκέπτεται συχνά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ