Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ, ΟΓΚΡΑΝΕΝ

Εύκολο, αλλά νόστιμο φαγητό σας προτείνουμε για σήμερα: Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί, που θα αρέσουν σε όλους. Μαγειρέψτε το, ως εξής:


Υλικά
  • 500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)
  • 300 γραμμ. ζαμπόν βραστό, ψιλοκομμένο
  • 200 γραμμ. κασέρι τριμμένο
  • 200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
  • 300 γραμμ. τυρί κρέμα
  • 1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο γάλα 
  • αλάτι 
  • πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200οC για 25΄-30΄ μέχρι να ροδίσει το φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ