Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ WINDOWS 8

Πάνε για ρεκόρ πωλήσεων τα Windows 8. Όπως ανακοίνωσε η Tami Reller, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και οικονομικών των Windows, ο αριθμός Windows 8 αδειών, που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, αγγίζει τα 40 εκατομμύρια.

Ο αριθμός αυτός αναρτήθηκε και στο επίσημο Windows blog της Microsoft. Η Reller τον προηγούμενο μήνα είχε ανακοινώσει πως στις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους είχε πουλήσει 4 εκατομμύρια άδειες αναβάθμισης για χρήστες παλαιότερων εκδόσεων του λειτουργικού.

Σε σύγκριση με τα Windows 7, οι πωλήσεις φαίνονται αρκετά ενθαρρυντικές για τη Microsoft. Από τον Οκτώβριο του 2009 όταν και κυκλοφόρησαν τα Windows 7 μέχρι το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, μέσα σε δυο μήνες δηλαδή, είχαν πουληθεί συνολικά 60 εκατομμύρια άδειες.

Μέχρι τώρα, τα Windows 8 έχουν πουλήσει 40 εκατομμύρια άδειες σε ένα μήνα και, αν οι πωλήσεις συνεχιστούν με αυτόν τον ρυθμό, στο τέλος του έτους τα Windows 8 αναμένεται να έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα Windows 7, πάντα όσον αφορά στους δυο πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους.

Πηγή: techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ