Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ, ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΣΔΟΕ!

Στο στόχαστρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, βρίσκεται τώρα ο επιχειρηματίας από τη Βούλα, καθώς θα πρέπει να δικαιολογήσει το ένα εκατομμύριο ευρώ που του έκλεψε η οικιακή του βοηθός και μέρος του οποίου βρέθηκε από την Αστυνομία.

Χθες η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι, γεωργιανή οικιακή βοηθός συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε από το σπίτι του αφεντικού της 1 εκατομμύριο ευρώ, μέρος των οποίων ( 573.800 ευρώ) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κρύπτη πλυντηρίου αυτοκινήτων στον Κολωνό.

Σήμερα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, με έγγραφο που έστειλε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ζητεί να του γνωρίσουν τα στοιχεία του επιχειρηματία καθώς και τα τιμαλφή που κατασχέθηκαν προκειμένου να διαπιστώσει αν τα χρήματα αυτά έχουν προέλθει από νόμιμες δραστηριότητες και αν έχουν φορολογηθεί όπως προβλέπεται.

Όπως εξηγούν πηγές του ΣΔΟΕ, σε τέτοιες περιπτώσεις , τα χρήματα που κατάσχονται από την ΕΛΑΣ κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να διακριβωθεί ποιος είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης τους. Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη , με βάση την εισαγγελική παραγγελία, θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στο ΣΔΟΕ για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ