Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΓΚΟΥΙΝΤΟΛΙΝ: "ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΛΑΣΗ"!

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της Ουντινέζε Φραντσέσκο Γκουιντολίν για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και τι γνωρίζει για την Τούμπα...
"Περίμενα από την ομάδα μου να παίξει πιο επιθετικά και θεωρώ ότι έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε", απάντησε για να συμπληρώσει: "Είχαμε κάποια προβλήματα, για παράδειγμα ο Αρμέρο δυσκολεύτηκε στον ρόλο πίσω από τον επιθετικό, χάσαμε επίσης κάποιες ευκαιρίες. Εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας. Πιστεύω ότι δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει ήδη δώσει 40 παιχνίδια. Το τελευταίο διάστημα, όλα μας πάνε στραβά. Θα ήταν πιο δύσκολο για μας αν είχαμε δεχθεί ένα γκολ και τώρα θα πάμε να παίξουμε στην Τούμπα. Ξέρουμε ότι είναι ένα πιεστικό γήπεδο, αλλά ξέρετε ότι όλα κρίνονται στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες. Μου έχουν μιλήσει για την Τούμπα και μου έχουν πει ότι επικρατεί μια μικρή κόλαση".

Σχετικά με την απουσία του Ντι Νατάλε και κατά πόσο επηρέασε δεδομένης της αδυναμίας της ιταλικής ομάδας στο σκοράρισμα, απάντησε ότι "πολλές φορές είναι θέμα τύχης. Δεν θα συζητούσαμε τώρα για την απουσία του Ντι Νατάλε αν στη φάση του δοκαριού, η μπάλα έμπαινε μέσα. Για μένα είναι περισσότερο θέμα τύχης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ